Úgy döntöttem nem várok tovább, és elvesztem a szüzességem egy prostival. Aki volt már hasonló helyzetben, az le tudná írni mire érdemes figyelni? 23/F
Lelki betegnek tartasz azért, mert 23 évesen végre szeretném, hogy meglegyen életem első szexuális élménye? Én inkább azt hívnám betegnek, aki ennyi idő után nem vágyik erre.
Nem azért akarom elveszíteni, hogy másoknak mondhassam, hogy már nem vagyok szűz. Szó sincs erről. Ezt csakis magam miatt csinálom, mert vágyok rá, meg egy minimális tapasztalatot azért nyújt így is.
Barátnővel, érzelmekkel lenne az ideális, de erre sajnos nincs lehetőségem.
10es vagyok:
felszedő művész!:D:D Hát ezen nagyot nevettem!
Nem kell művészet, meg mindenféle agyi kiképzés, ahhoz hogy az ember ismerkedni tudjon. Ez megint olyan szemfényvesztés mint hogy a prosti mindent megold.
És abban igazat kell hogy adjak a 40es hozzászólónak, hogy ez a topik valóban mindenki számára tanulságos! Látjátok, hogy nem egyedül szenvedtek ugyanattól a problémától, ez nem egyedi eset, nem csak te vagy 23 évesen szüz! Mondjuk kár, hogy mások is inkább erősítenek abban, hogy menj el prostihoz:)
Na mindegy, nem akarom magam folyton ismételni,szerintem ezt jól gondold még végig mielőtt megteszed!Aztán mit lehet mondani: sok sikert!:)
"Nem kell művészet, meg mindenféle agyi kiképzés"
Ezt annyiban pontositanam, ha nem problema, hogy valoszinuleg agyi valtozasra azert mindenkeppen szuksege lenne a kerdezonek.
Kerdezo: engem igazabol az erdekelne, hogy gondolkozol-e azon, hogy mik lehetnek a sikertelenseged okai. Mert barmennyire is szeretnenk leegyszerusiteni a dolgokat, az, hogy esetlegesen kicsit elonytelenebbek a kulso adottsagaid, onmagaban nem lehet elegendo indok, hiszen rengeteg nem eppen klasszikus ferfiszepsegnek nevezheto sracnak is sikerul egeszseges, jol mukodo parkapcsolatot kialakitania (ott van mindjart a kedvenc peldam: Sebeok Janos). Ezek szerint akkor valamit megiscsak elszurhatsz, amin talan lehet javitani... szoval egy alapos onvizsgalatot mindenkeppen indokoltnak latok.
Mik lehetnek az okok? Nem gondolod, hogy a fejedben is rossz program futhat, esetleg rossz a hozzaallasod es tul melyre suppedtel a kudarcaid okan erzett onsajnalatba, keserusegbe, kiabrandultsagba? Gondolkozol azon, hogy esetleg lehetne-e valamin valtoztatnod (akar a kulso megjeleneseden sporttal, a szemelyisegedhez passzolo ruhakkal, megjelenessel, vagy a hozzaallasodon, vilagnezeteden, lelkiallapotodon sok-sok olvasassal, igenyes filmekkel, hobbikkal, elfoglaltsagokkal, amik sikerelmennyel jarnak, a negativ gondolatok legyozesevel, onismereti konyvekkel, terningekkel)?
Erteni velem, hogy mi a szandekon a prostizassal, szeretned vegre pusztan a testiseget megtapasztalni, nem is varsz tole tul nagy valtozast, ez igy akar rendben is lehetne... de hosszabb tavon nem gondolod, hogy valami valtozasra, valtoztatasra mindenkeppen szukseged lenne, hogy sikeresebb legyel? Nem lehet, hogy egy egyszeri es egyszeru nemi aktus helyett megerne inkabb erofesziteseket tenni es valtoztatni, javitani a helyzeteden?
26/F
Persze, hogy gondolkoztam/gondolkozok mik lehetnek a sikertelenségeim okai.
Egyetértek azzal veled, hogy a kudarcaim miatt túlságosan keserűen és pesszimistán látom a helyzetet, és emiatt mindig a rosszat látom meg mindenben először. Nem igazán tudom, hogyan változtassak ezen, mindig ilyen voltam. Nem tudok csak úgy optimistán viselkedni, próbáltam már, és úgy érzem csak becsapom magam.
A külsőmet és megjelenésemet illetően megpróbálok mindent megtenni, hogy rendbe legyen. Nem rendszeresen ugyan, de szoktam edzeni, hogy egy minimális izom legyen rajtam, mert elég vékony vagyok, de nem olyan vészes. Az öltözkedésemben sincs semmi kivetnivaló sztem.
Sikerélményeim inkább csak tanulás terén vannak, de lehetne mondjuk sportból is szereznem, csak azzal az a baj, hogy nem vagyok egy mással versengő típus, nem is nagyon érdekel semmi sport. Próbáltam már néhányat, de semmi motivációt nem érzek, hogy folytassam egyiket se. Ez lehetne még egy amin változtathatnék, csak nem tudom hogyan, mert próbáltam.
A legfőbb problémának azt érzem, hogy borzasztóan ügyetlenül próbálok ismerkedni és beszélgetni, nem tudom miket kéne mondanom és kérdeznem, túl sokszor van kínos csend, túl sokat gondolkozok mindenen, egyszerűen lerí rólam a tapasztalatlanság és az önbizalomhiány. Olvasgattam erről néhány könyvet, de éles helyzet közben mindent elfelejtek, meg itt is azt érzem, hogy az egész egy nagy humbug, és csak át akarnak verni, meg én is átverem saját magamat azzal, hogy úgy viselkedek, ahogy nem is szoktam.
Összefoglalva: valóban változtatásra lenne szükségem, hogy sikeres legyek a lányoknál, de nagyon nehezen tudom feladni a jelenlegi személyiségemet, amellyel úgy érzem nem lenne semmi baj, ezt az egy területet leszámítva. De mivel nincs más esélyem ezért kénytelen leszek, csak nehéz lesz elkezdenem.
# 23: Az ottani lányoknak nem számít, hogy nézek ki és még a szövegem sem? Akkor mi számít? Az, hogy magas legyek? Kiestem (171 centi). Az, hogy divatosan öltözött legyek? Kiestem (kínai pólók, vászon vagy farmernadrág). Szövegem meg csak ittas állapotban van, de ha annyira ittas vagyok, akkor már hiába áll fel, nem tudok elmenni.
Az idősebb korosztály (40+) szerint nem vagyok csúnya, a fiatalok mégsem vesznek észre. De ha tudsz olyan helyet, ahol maximum 5000 forint elköltésével garantáltan meghúzhatok egy legalább átlagos külsejű lányt, akkor várom bővebb válaszod.
# 42: Neked is szól a válaszom. Ha a külső adottságaim ellenére pick up artist-ot faragsz belőlem, minden elismerésem.
# 48: A saját egyéniségedet ne add fel, az még rosszabb lesz. Nem leszel önmagad, ezért még annyira sem fogsz kelleni. Tapasztalatból mondom. Ugyanaz a mondat két különböző ember szájából teljesen máshogy hangzik. Ha nem vagy eredendően laza srác, akkor szánalmasabb leszel, ha erőltetetten annak próbálsz tűnni. Ha pedig képes vagy tökéletesen annak látszani, akkor iratkozz be gyorsan média szakra, legyél celeb és lesz rengeteg csajod, bármennyire is rusnya vagy.
49 mért ne lehetne belőled jó ismerkedő?
Kinai piacon láttad már mennyi jó csaj van?
de ha az alapokat megváltoztatom akkor minden változik
segiteni csak azon lehet aki hagyja
De aki a padlón van az egyedül nagyon nehezen tudja összeszedni magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!