Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves egyetemista srác...

20 éves egyetemista srác vagyok, de még sosem volt dolgom lánnyal, manapság ez cikinek számít, de én nem érzem annak, van miért idegeskednem?

Figyelt kérdés
"Fiatal" korom nem volt valami tökéletes. Alkoholista édesapám mély nyomot hagyott bennem, gyakorlatilag tönkretette. Megfogadtam sosem leszek ilyen. Nagyon keményen dolgozom céljaim eléréséért, és, hogy magam, édesanyám és testvérem sorsát jobbá tegyem. Tanulok, dolgozom az visz előre, hogy sosem legyek olyan mint apám, és hogy majd a családomnak mindent meg tudjak adni, főleg szeretetet amit nem kaptam meg. Megfogadtam nem iszom, max ha illem úgy kívánja . Eddig sajnos nem volt senkim. Nagyon sok hölgy ismerősöm van, de ennek ellenére nem találtam még meg az igazit. Nem szeretem a partykat stb.. általában kinéznek mert nem iszom. Akivel összehozott a sors és én többet is szeretnék, mindig csak barátként néznek rám, "nagyon udvarias és kedves vagy de..", több kosarat kaptam idén is. Nem vagyok olyan aki kihasználja a lányokat, tisztelem őket. Így nyitott szemmel járok és keresgélek, olyat aki így szeret ahogy vagyok. Nem rég döbbentem rá, hogy már 20 vagyok és még semmi nem történt és nem volt senkim. Picit zavar, de úgy érzem, hogy nem maradtam le semmiről. Persze én is szeretnék egy társat, csak nem jött össze még, de hiányzik, hogy átöleljem fogjam a kezét stb.. Mások szerint, ez nagy gond és nem normális. Szerintetek is?
2009. júl. 16. 20:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Összejött azóta valami? Csak érdeklődöm. :)

2011. szept. 1. 02:57
 32/35 anonim ***** válasza:
Na van már előrehaladás ??? mi volt az elmúlt 2 évben?
2011. dec. 29. 18:03
 33/35 anonim ***** válasza:

Szerintem 2 lehetséges opció van.

1. Vagy kinyírta magát.

2. Vagy halálra keféli magát.

Reménykedjünk, hogy az utóbbi. Peace.

2011. dec. 30. 02:34
 34/35 A kérdező kommentje:

Hello!

Nana nem haltam meg kikérem magamnak :D, am kösz jó fejek vagytok :), annyit nem ér semmi sem!!

Volt egy kapcsolatom, de szegény lány borzalmasan .. nem is tudok jó szót mondani rá, egyszerűen nem lehetett vele kommunikálni, nem volt véleménye, nem tudott odaszólni véleményt mondani, viszont külsőre szép volt nagyon, de nem jöttem ki vele sehogy sem. Aztán jött egy másik társkeresős, megfogadtam a tanácsot, baromira jó fej volt, nagyon bírtam a csajt. "De ő szabad szellemű és nem ért rá találkozni", idéző jel nem véletlen ő mondta, mert mindig rohant, nem hagytam annyiban, próbálkoztam. Majd egyszer kétszer összefutottunk, megkért segítsek neki ebben abban, és ezalatt ő bepasizott, mondom zsír, azóta se beszélünk, rendesen felidegesített. Aztán angol kurzuson össze ismerkedtem egy fiatal lánnyal 19 volt, de hát persze, hogy foglalt, de elflörtölgettünk, de véget vetett mert, hogy ő csak is a kis majmáért él, mondom nagyszerű!! :D Majd találkoztam egy 4.-el nagyon szimpi volt és normális, de kijelentette, hogy az a baj velem, hogy csak 176cm vagyok és nem tudna magassarkut felvenni az ő 172cm-vel... mondom azt a.. és mielőtt belelendültünk volna, lelécelt. Most meg semmi időm, államvizsga, nyelvvizsga meg meló.

2012. máj. 3. 13:34
 35/35 anonim válasza:

Igazából én is ilyen vagyok. Valahogy engem sem vonzanak annyira a partyk, persze ha úgy adódik havonta 1-2-szer persze elmegyek, pontosan ezért hogy esélyt adjak magamnak hogy majd hátha most... de nekem sem arról szólnak a bulik hogy hullára igyam magam. Sőt, az utolsó Szilveszterkor semmi alkoholt nem ittam és kérdezték is hogy miért meg próbáltak rászedni, de tudtam hogy vezetek, így tartottam magam(de egyáltalán nem bántam mert láttam magam körül hogy mennyien rosszul voltak a sok pia miatt).

Én is próbálok kedvesen, udvariasan bánni a lányokkal és olyat keresek aki ezt viszonozza is. Ahogy látom az ilyen lány manapság ritka mint a fehér holló, de én addig keresek amíg nem találok egyet. :)

Egyébként 2 barátom ugyanígy van a lányokkal, pedig bátran mondhatom hogy nem csúnyák, csak ők is mások mint az átlag, kissé intellektuálisak. Az egyik szintén többször mondta, hogy ő is megkapta párszor ezt a "nagyon udvarias és kedves vagy de..", és ő se igen érti, erről szoktunk is sokat beszélgetni.

Mi hárman ezen már csak nevetni tudunk, hogy már mennyi ideje próbálkozunk és még egyikünknek sem jött össze. :)

Szóval szerintem maradj meg ilyennek és hajrá!

Ja és sok szerencsét! :)

20/F

2015. febr. 21. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!