Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves egyetemista srác...

20 éves egyetemista srác vagyok, de még sosem volt dolgom lánnyal, manapság ez cikinek számít, de én nem érzem annak, van miért idegeskednem?

Figyelt kérdés
"Fiatal" korom nem volt valami tökéletes. Alkoholista édesapám mély nyomot hagyott bennem, gyakorlatilag tönkretette. Megfogadtam sosem leszek ilyen. Nagyon keményen dolgozom céljaim eléréséért, és, hogy magam, édesanyám és testvérem sorsát jobbá tegyem. Tanulok, dolgozom az visz előre, hogy sosem legyek olyan mint apám, és hogy majd a családomnak mindent meg tudjak adni, főleg szeretetet amit nem kaptam meg. Megfogadtam nem iszom, max ha illem úgy kívánja . Eddig sajnos nem volt senkim. Nagyon sok hölgy ismerősöm van, de ennek ellenére nem találtam még meg az igazit. Nem szeretem a partykat stb.. általában kinéznek mert nem iszom. Akivel összehozott a sors és én többet is szeretnék, mindig csak barátként néznek rám, "nagyon udvarias és kedves vagy de..", több kosarat kaptam idén is. Nem vagyok olyan aki kihasználja a lányokat, tisztelem őket. Így nyitott szemmel járok és keresgélek, olyat aki így szeret ahogy vagyok. Nem rég döbbentem rá, hogy már 20 vagyok és még semmi nem történt és nem volt senkim. Picit zavar, de úgy érzem, hogy nem maradtam le semmiről. Persze én is szeretnék egy társat, csak nem jött össze még, de hiányzik, hogy átöleljem fogjam a kezét stb.. Mások szerint, ez nagy gond és nem normális. Szerintetek is?
2009. júl. 16. 20:12
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
88%

De örülnék egy ilyen pasinak mint te vagy :)

Szerintem normális.És nem baj. Biztos fogsz találni egy hozzád illő lányt!

19/L

2009. júl. 16. 20:14
 2/35 anonim ***** válasza:
83%
az a nagy gond, hogy normális vagy? akkor velük van gond:) értem, miről beszélsz, előttem is volt ilyesmi negatív példa szülői részről. csak azt tudom mondani, hogy így tovább, maradj ilyen, majd össze fog jönni, ha úgy kell lennie:)
2009. júl. 16. 20:15
 3/35 anonim ***** válasza:
29%
Normális vagy te azon belül a vesztes kategória. Nyilván azok a fiuk amint megismertek látták, hogy valamiért nem érné meg veled járni.
2009. júl. 16. 20:20
 4/35 anonim ***** válasza:
28%
Bocs, lányok*
2009. júl. 16. 20:20
 5/35 anonim ***** válasza:
80%

Hát én 18 vagyok, és hasonló cipőben járok, igaz "csak" abban a részében h nem(igazán...2hetes kapcsolat nem kapcsolat) volt kapcsolatom, és az hogy a legnagyobb vágyam az hogy legyen egy olyan társam aki szeret, és akitől lehet egy gyönyörűséges fiam, ezen kívül nekem más nem is kell. De sajnos a "mai pasik" legnagyobb része már nem is akarja ezt, és ez elszomorító, jó persze biztos van sok, de a legtöbb gyereket se akar, házasságot se csak szórakoznak. És az a baj, hogy ezzel szép lassan kiölik az érzelmeket a családra és szerelemre vágyó lányokból...

18L

2009. júl. 16. 20:34
 6/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, és a biztatást. Gyakorlatilag, akkor semmi gond nincs velem leszámítva, hogy vesztes kategória vagyok, ez már megszoktam :(, elég sok rossz dolgon vagyok már túl. Nem fogom megváltoztatni a felfogásomat, a stílusomat, és célomat sem. Én ilyen vagyok.

Abban egyetértek, az előttem szólóval, hogy bizony sajnos ez figyelhető meg fiúk részéről "tisztelet a kivételnek", kihasználják a lányokat, és ez borzasztóan zavar; de azért fordítva is van benne igazság nők részéről itt is tisztelet a kivételnek. Remélem igazatok lesz és végre megtalálom azt aki hozzám illik, mert nagyon szeretném.

2009. júl. 16. 23:31
 7/35 anonim ***** válasza:
72%

Én 31 vagyok és ugyan az a problémám mint neked. Fent vagyok jó néhány társkereső oldalon és közösségi oldalon, de nem kellek senkinek, barátaim nincsenek, senkit se érdeklek. Annyi a különbség hogy még lánmyismerőseim se nagyon vannak.

kik vannak azok a kolleganőim, mind foglaltak.

31/f

2009. júl. 17. 01:31
 8/35 anonim ***** válasza:
76%
Szia ! Még csak 15 múltam de azért leírom a véleményem ha nem gond:D Szóval szerintem jól látod nem vesztettél semmit mert még van időd meg minden . Szerintem te meg kell találd az ugyan olyan lányt mint amilyen te is vagy aki nem iszik aki inkább jobban szereti azt , h pl otthon ülni és filmeket nézzni nem partyzni szóval az ilyet és biztos vagyok benne , h megtalálod:) Arról emg ,h hányszor utasítottak vissza hát nem nehéz kitalálni ,h mért mert nézz körül mindeki a bulikkal van elfoglalva mindeki arra törekedik , h minél egyedibb legyen meg minden , de ez nem a te hibád:)
2009. júl. 17. 07:32
 9/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat is. Sajnos azért nem csak én vagyok ebben a cipőben. Hál istennek nekem ott vannak a barátok, akik sokat segítenek ha baj van.

Abszolút nem gond, hogy 15 évesen írtál. Hát nem ilyen felfogással van a mai fiatalság, szóval le a kalappal. Remélem igazad lesz. Nem teljesen vagyok otthon üllő típus, csak a discot, pubot, kocsmákat kerülöm. Minden más jöhet sport, séta, mozi, színház, kiállítás stb.. Bízok benne, hogy annak ellenére, hogy "vesztes típus" vagyok-e téren, valaki elfogad majd. Nem értem azt, hogy hogyan kellene közeledni. Én mindig figyelmes, tapintatos, udvarias vagyok. Van olyan évfolyam társam aki akkora bunko, és a lányokkal is úgy beszél, és sosem kapott nemet. Én nem tudok ilyen lenni, lehet konzervatívság, de nem bánom. Köszönöm a hsz.-eket.

2009. júl. 17. 09:32
 10/35 anonim ***** válasza:
80%
Semmi gond. Nem maradtál le semmiről. Majd bepótolod. Olyan nőt kell találnod aki megérti azt is hogy dolgozol is, tanulsz is, így a szabadidőd biztos korlátozott. Az hülyeség hogy nagy gond. Még 2-3 évet csúszik a dolog akkor sincs gond egyáltalán, sok sikert:)A másik meg az ha egy normális nőnek ugyanezt elmondod amit leírtál, ebben semmi nincs amiért hibás lennél.
2009. júl. 17. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!