20 éves egyetemista srác vagyok, de még sosem volt dolgom lánnyal, manapság ez cikinek számít, de én nem érzem annak, van miért idegeskednem?
De örülnék egy ilyen pasinak mint te vagy :)
Szerintem normális.És nem baj. Biztos fogsz találni egy hozzád illő lányt!
19/L
Hát én 18 vagyok, és hasonló cipőben járok, igaz "csak" abban a részében h nem(igazán...2hetes kapcsolat nem kapcsolat) volt kapcsolatom, és az hogy a legnagyobb vágyam az hogy legyen egy olyan társam aki szeret, és akitől lehet egy gyönyörűséges fiam, ezen kívül nekem más nem is kell. De sajnos a "mai pasik" legnagyobb része már nem is akarja ezt, és ez elszomorító, jó persze biztos van sok, de a legtöbb gyereket se akar, házasságot se csak szórakoznak. És az a baj, hogy ezzel szép lassan kiölik az érzelmeket a családra és szerelemre vágyó lányokból...
18L
Köszönöm a válaszokat, és a biztatást. Gyakorlatilag, akkor semmi gond nincs velem leszámítva, hogy vesztes kategória vagyok, ez már megszoktam :(, elég sok rossz dolgon vagyok már túl. Nem fogom megváltoztatni a felfogásomat, a stílusomat, és célomat sem. Én ilyen vagyok.
Abban egyetértek, az előttem szólóval, hogy bizony sajnos ez figyelhető meg fiúk részéről "tisztelet a kivételnek", kihasználják a lányokat, és ez borzasztóan zavar; de azért fordítva is van benne igazság nők részéről itt is tisztelet a kivételnek. Remélem igazatok lesz és végre megtalálom azt aki hozzám illik, mert nagyon szeretném.
Én 31 vagyok és ugyan az a problémám mint neked. Fent vagyok jó néhány társkereső oldalon és közösségi oldalon, de nem kellek senkinek, barátaim nincsenek, senkit se érdeklek. Annyi a különbség hogy még lánmyismerőseim se nagyon vannak.
kik vannak azok a kolleganőim, mind foglaltak.
31/f
Köszönöm a további válaszokat is. Sajnos azért nem csak én vagyok ebben a cipőben. Hál istennek nekem ott vannak a barátok, akik sokat segítenek ha baj van.
Abszolút nem gond, hogy 15 évesen írtál. Hát nem ilyen felfogással van a mai fiatalság, szóval le a kalappal. Remélem igazad lesz. Nem teljesen vagyok otthon üllő típus, csak a discot, pubot, kocsmákat kerülöm. Minden más jöhet sport, séta, mozi, színház, kiállítás stb.. Bízok benne, hogy annak ellenére, hogy "vesztes típus" vagyok-e téren, valaki elfogad majd. Nem értem azt, hogy hogyan kellene közeledni. Én mindig figyelmes, tapintatos, udvarias vagyok. Van olyan évfolyam társam aki akkora bunko, és a lányokkal is úgy beszél, és sosem kapott nemet. Én nem tudok ilyen lenni, lehet konzervatívság, de nem bánom. Köszönöm a hsz.-eket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!