Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hol találok Miskolcon olyan...

Hol találok Miskolcon olyan egyetemista/fősulis lányt, akivel kis ismerkedés után (fizetségért) ágyba bújhatok?

Figyelt kérdés

Valójában egy kedves megértő lányt keresek lakóhelyemhez közel,akivel mást is lehet nem csak sétálni meg csókolózni.

leginkább 19-22 korosztály érdekel.

2010. máj. 8. 09:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%
Egyes szórakozóhelyeken egy pohár vodka-narancsért már szabad a pálya.
2010. máj. 8. 10:07
 2/15 anonim ***** válasza:
11%

lemész a rokiba,2-3 vodka,és fizetni sem kell...

hidd el,tényleg elég ennyi,meloztam ott eleget,sok bölcsész-gazdász lány nagyonkönnyen kapható...

2010. máj. 8. 10:12
 3/15 A kérdező kommentje:

Igen ezt sokan mondják, de ha találkoztam volna már ilyen csajjal akkor nem itt keresgetnék.Ami a legmegdöbbentőbb hogy több mint egy hónapja folyamatosan járok bulizni, ismerkedni, és alig van csaj akit le lehetne szólítani!:S

Komolyan mondom szinte eltűntek!!Ha van kint egy csaj azt tuti hogy 3 vagy több pali veszi körül!:S

2010. máj. 8. 10:13
 4/15 A kérdező kommentje:
A Rockwell ben minden szombaton van party? vagy csak a meghirdetett bulik? (most nézem az oldalát, az axe partyt is lekéstem:S)
2010. máj. 8. 10:16
 5/15 anonim válasza:
11%
gyúrj még egy kicsit és szóbaállnak veled!
2010. máj. 8. 10:18
 6/15 anonim ***** válasza:
11%

rokiba ne hétvégén,hanem csütörtökön menj (egyetemisták leginkább akkor buliznak,szombaton vagy sokat kell itatni a lányokat,vagy kérlelheted hiába...)

(gimis korom óta nem buliztam szombaton:D

monjuk ha csunya vagy,akkor tökmind1,mehetsz akárhova,max prostit dughatsz meg...

második voltam

2010. máj. 8. 10:29
 7/15 anonim ***** válasza:
7%
Internet
2010. máj. 8. 10:36
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
nézz szét az egyetem közeli szórakozóhelyeken... Rocky,E/2...stb.
2010. máj. 8. 13:56
 9/15 anonim ***** válasza:
53%
öcsém, ha olyan májer lennél, hogy sétálni meg "csókolózni" tudsz a nökkel, és ennek ellenére sem tudod öket lefektetni, akkor nagy baj van.de szerintem te csak feltételezed, hogy ha udvarolnál, akkor az lenne a vége, hogy csak sétálnál és smárolnál a csajjal, de garantálom, hogy még ez sem fog megtörténni, ha igy képzeled el a dolgot.
2010. máj. 8. 17:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Képzeld öcsém vagyok olyan májer!Csak én mindig úgy álltam egy kapcsolathoz hogy nem az első a szex, mert ugye csajoknak a romantika kell.. aztán ők meg dobtak mielőtt megfektettem volna.Most meg már azt mondom hogy ebből nem kérek! Ennyi a történet!
2010. máj. 8. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!