Hol találok Miskolcon olyan egyetemista/fősulis lányt, akivel kis ismerkedés után (fizetségért) ágyba bújhatok?
Valójában egy kedves megértő lányt keresek lakóhelyemhez közel,akivel mást is lehet nem csak sétálni meg csókolózni.
leginkább 19-22 korosztály érdekel.
lemész a rokiba,2-3 vodka,és fizetni sem kell...
hidd el,tényleg elég ennyi,meloztam ott eleget,sok bölcsész-gazdász lány nagyonkönnyen kapható...
Igen ezt sokan mondják, de ha találkoztam volna már ilyen csajjal akkor nem itt keresgetnék.Ami a legmegdöbbentőbb hogy több mint egy hónapja folyamatosan járok bulizni, ismerkedni, és alig van csaj akit le lehetne szólítani!:S
Komolyan mondom szinte eltűntek!!Ha van kint egy csaj azt tuti hogy 3 vagy több pali veszi körül!:S
rokiba ne hétvégén,hanem csütörtökön menj (egyetemisták leginkább akkor buliznak,szombaton vagy sokat kell itatni a lányokat,vagy kérlelheted hiába...)
(gimis korom óta nem buliztam szombaton:D
monjuk ha csunya vagy,akkor tökmind1,mehetsz akárhova,max prostit dughatsz meg...
második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!