Most leszek elsős egyetemista.22 éves szűz lúzerként van esélyem találni egy lányt? Vagy adjam fel, mert egy ilyen nyomi senkinek sem kell?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 23:17
1/21 anonim válasza:
Menj el gólyatáborba, és mindenről megváltozik a véleményed. Hova vettek fel ?
2/21 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással semmire se fogsz menni, haver.
3/21 anonim válasza:
látom már az általánossal és a középiskolával is gondjaid voltak.. nem tudom mit akarsz a nők terén :DDD
4/21 A kérdező kommentje:
Nem megyek a táborba. Tudom nem jó a hozzáállásom, de ez van. Ilyen vagyok.
2011. aug. 9. 23:20
5/21 anonim válasza:
Szerintem nincs az arcodra írva, hogy "szűz":).
Ez önmagában Téged semmiben sem akadályoz. Kizárólag akkor, ha hagyod.
6/21 A kérdező kommentje:
"látom már az általánossal és a középiskolával is gondjaid voltak" Ezt hogy érted?
2011. aug. 9. 23:21
7/21 anonim válasza:
szerintem sose szabad feladni :) ahogy már korábban írták " nincs az arcodra írva h szűz" :) és szerintem van esélyed hogy találsz egy lányt :) és ha rendes lányt találsz akkor örülni fog neki h nem fogsz majd minden 2.lányt megrakni :))
8/21 anonim válasza:
Ez a baj, h még gt-be sem mész. Igen, nálam már ez lúzerség
9/21 anonim válasza:
Nyomás gólyatáborba.
Ne a gép előtt sopánkodj. Hajrá.
10/21 A kérdező kommentje:
Nem megyek, mert tudom, hogy nem érezném jól magam. Csak egyedül kuksolnék egy sarokban.
2011. aug. 9. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!