Most leszek elsős egyetemista.22 éves szűz lúzerként van esélyem találni egy lányt? Vagy adjam fel, mert egy ilyen nyomi senkinek sem kell?
Miért nem mész gólyatáborba? Pasim idősebb nálam, sok gólyatáborban volt, azt mondta az egész nem szól másról, mint hogy mindenki kefél mindenkivel, csajoznak-pasiznak meg isznak (nem is örült mikor kitaláltam, hogy most én is megyek. :D). Na ha itt nem, akkor máshol aztán főleg nem lesz esélyed csajozni ilyen hozzáállással... :D
20L
Nagyon negatív a hozzáálásod ezen változtatni kéne.
Nem biztos,hogy az egyetemen kell neked csajozni próbálkozhatsz fiatalabb lányokkal is.
Irány a tábor! Én is ilyen voltam, mint te. Ott megváltozott minden.
http://www.youtube.com/watch?v=Rex2c7Lim8k
ezt lesd meg. Ilyen egy tábor.
Egy önsajnáltató ember senkinek sem kell, szóval míg ezen nem változtatsz, ne várj sokat.
23:20 I.: Ritka egy nagy barom vagy, ugye tudod?
Nekem kifejezetten tetszik, ha egy fiú nem túl magabiztos, kicsit "nyomi" ismerkedés közben. Szerintem aranyos, nyugodtan próbálkozz barátkozni, mert nem csak Én gondolom így ;)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!