Fősulis, egyetemista lányok, hogy reagálnátok, ha egy srácról, akivel alakul valami kiderülne, hogy még nem volt párkapcsolata, vagyis még teljesen tapasztalatlan ilyen téren? Mondjuk 21-24 év közötti a fiú.
Az, hogy régen mi volt az szerintem teljesen lényegtelen. Az a fontos, hogy most mennyire vagyunk egy hullámhosszon. Ha úgy érzem, hogy jó vele, akkor teljesen mindegy, hogy hány nővel volt előttem.
A párkapcsolat téma előbb-utóbb úgyis fel fog jönni és akkor elmondod. Nem kell ezen izgulni.
Ettől még természetesen adnék neki esélyt :)
Annyi, hogy ne próbáld magad mártírnak beállítani emiatt, mert az borzasztó. Kezeld lazán a témát, ha előjön, akkor ne titkold, de ne is ezzel indíts természetesen :)
A múltnak vége, a jövő még nem érkezett el, én a jelennek élek.
Ha szóba kerül elvárnám, hogy őszinte légy hozzám, de soha nem érdekelt hogy kinek hány barátnője volt előttem.
Azt meg gondolom mondanom sem kell, hogyha emiatt esélyt sem ad, nem érdemli meg, hogy te küzdj, esetleg szenvedj miatta.
ha rákérdez, mond meg, hogy nem volt még hosszútávú kapcsolatod. nem kell részletezni, ha nem kérdezget annyira. az én párom se mondta meg, sőt, azt se, hogy nővel se volt még, és ezért mikor először együtt voltunk egy nyaraláson volt, 12en aludtunk egy szobában...(délután történt, csak mi voltunk benn, de na...ha tudom, nem így lett volna).
nem kell mondani, részletezni, csak ha kérdezi
20Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!