Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fősulis, egyetemista lányok,...

Fősulis, egyetemista lányok, hogy reagálnátok, ha egy srácról, akivel alakul valami kiderülne, hogy még nem volt párkapcsolata, vagyis még teljesen tapasztalatlan ilyen téren? Mondjuk 21-24 év közötti a fiú.

Figyelt kérdés
Emiatt lehet, hogy esetleg nem mennétek bele egy kapcsolatba vele vagy adnátok neki egy esélyt? Mikor jobb, ha kiderül, kapcsolat legelején vagy később?
2010. dec. 19. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
Nem nagyon érdekelne a dolog. Ha jófej, aranyos, kedves akkor akkor is az ha még nem volt komlyabb párkapcsolata.
2012. febr. 27. 17:32
 22/73 anonim ***** válasza:

Ezen semmi nem múlik. Ha megkedveltem, és úgy érzem, összeillenénk, teljesen mindegy, hogy korábban már volt-e barátnője, vagy sem.

Az ismerkedés elején a tapasztalatoknak még nem is kell szóba kerülni. Ha már van köztünk egy kis bizalom, akkor pedig előbb - utóbb feljön ez a téma is, nem kell görcsölni rajta egyáltalán.

2012. márc. 7. 07:46
 23/73 anonim ***** válasza:
85%

Olyan jokat szoktam ferfikent nevetni ezeket a valaszokon:)

Latszik, h az egeaz banda vegtelenul naiv.

Most komolyan azt hiszitek, h a kerdezo igazabol mar dughatott volna Zimany Lindaval meg Dukaival csak mivel neki van tartasa nem ment bele?

Itt szimplan arrol van szo, h felenk igy egyertelmu, h meg mindig nem volt noje es igy valszeg ti se lesztek a noi mivel nagyon nem fog bejonni a szerencsetlenkedese.

Persze itt gyk-an megy a szokasos vetites, h minden vagyam egy szerencsetlen luuzer, de na, valljuk be a valo eletben nem ez jellemzo.

2012. márc. 16. 05:51
 24/73 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én tapasztalatból tudok neked írni, tekintve hogy átéltem ezt és lett barátnőm. Ahogy az első oldalon az egyik női válaszoló is megírta: "ettől még adnék esélyt neki", és pontosan ezen a mondaton van a hangsúly. amint kiderül hogy még nem volt barátnőd olyan leszel előttük, mint akin undorító kiütések vannak, ami még fertőző is...

nekem úgy lett barátnőm, hogy jött egy lány, akinek tényleg én kellettem úgy ahogy vagyok, és akkor sem szaladt el, amikor kiderült, hogy még nem volt barátnőm.

azt tudom mondani: hazudni tilos, de ne ezzel kezdd az ismerkedést.

én anno sok olyan választ kaptam lányoktól, amik eléggé aláásták az önbecsülésemet. pl.: "bocsi, de nekem férfira van szükségem" - miután elmondtam neki hogy még nem volt kapcsolatom, stb.

24/f

2012. márc. 16. 07:40
 25/73 anonim ***** válasza:

#23asnak teljesen igaza van!

fontos a tapasztalat, nem a szexben, hanem az ismerkedésben is.

nekem nagy vízválasztó volt az első barátnő: azelőtt mindig szerencsétlenkedtem randin, és nem mertem lépni sosem. azóta ha randizok és tetszik a lány, merek lépni.

2012. márc. 16. 07:42
 26/73 anonim ***** válasza:
100%
A jó büdös ***** életbe, hogy lesz így nekem valaha barátnőm...hamarosan 24 leszek, és még senkim nem volt.
2012. márc. 16. 09:57
 27/73 anonim ***** válasza:
hát imádkozzál, hátha kifogsz egy felnőttesen gondolkodó lányt... de nagyon kevés az ilyen!
2012. márc. 19. 18:14
 28/73 anonim ***** válasza:
Nem szenvedek a kereséssel szerintem. Elmegyek prostituálthoz, hogy nyugodt legyek.
2012. márc. 19. 20:24
 29/73 anonim ***** válasza:

Nekem most ilyenem van, amikor mondta, én örültem neki. :D Bár most nem úgy tűnik, h működni fog a dolog... Egyébként érdekelne a vélenyed - légyszi privátban mert nem akarom állandóan frissítgetni ezt az oldalt - hha úgyis vége lesz 1-2 hónap után max, akkor lefeküdjek-e vele, vagy ne? Mi fájna neki jobban? Najó bocsi h itt kérdezek, de külön kérdést nem akarok ennek kiírni.

Én mint láthatod, adnék esélyt, nem gond ez.

20L

2012. ápr. 11. 02:23
 30/73 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek: nagyon meg kell fognia valaminek a srácban, hogy ez ne zavarjon. Nekem fontos, hogy legyen tapasztalata mind párkapcsolati mind szexuális téren, én nem szeretnék tanítgatni senkit. Jobb, ha elmondod az elején, mert a hazudozás meg a sunnyogás tényleg kizáró ok.
2012. ápr. 18. 12:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!