Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fősulis, egyetemista lányok,...

Fősulis, egyetemista lányok, hogy reagálnátok, ha egy srácról, akivel alakul valami kiderülne, hogy még nem volt párkapcsolata, vagyis még teljesen tapasztalatlan ilyen téren? Mondjuk 21-24 év közötti a fiú.

Figyelt kérdés
Emiatt lehet, hogy esetleg nem mennétek bele egy kapcsolatba vele vagy adnátok neki egy esélyt? Mikor jobb, ha kiderül, kapcsolat legelején vagy később?
2010. dec. 19. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim válasza:
100%

előző válaszoló.

ez nagyon rossz hozzáállás. nem szabad kerülni a csajokat és ezt nem csak szexuális szempontból mondom.

érzelmek, szerelem, szex nélkül sokkal boldogtalanabb életet tudsz csak élni.

a pofára esésektől meg nem kell félni, azok az élet minden más területén is ott vannak, mégis tovább kell rajtuk lépni. előbb-utóbb jön egy pozitív élmény, ha te is tényleg akarod.

22/f

2012. máj. 3. 10:18
 42/73 anonim ***** válasza:
26%
Ezeknek nem szabad semmi ilyet elárulni, mert olyankor a legkegyetlenebbek. Minél kedvesebb és szerencsétlenebb vagy egy nő szemében, annál szánalmasabban néz rád, aljas egy állatfajta. Sorry..
2012. máj. 11. 23:04
 43/73 anonim ***** válasza:
100%

meg lehet állapítani hogy miért szűz. látszik valaki viselkedésésn hogy azért mert nyominger, és a belesüppedt az önsajnálatba mert egyszer elutasította egy csaj, vagy azért szűz mert van tartása.

akinek van tartása és azért nem volt nője mert nem akarta rögtön az első útbaesővel elveszíteni, az magabiztosabb, mikor elmondja nem olyannak hat hogy "jaj, hát nem kellettem senkinek de remélem azért te megszánsz" v. "minden csaj eddig hű de gonosz volt velem" hanem az úgy mondja ki ezt a tényt mint egy tök természetes, nem szégyellnivaló dolgot és kész.

2012. máj. 19. 12:41
 44/73 anonim ***** válasza:

Sok bullshit mellett: igen, várhatóan negatív hatása lenne. Ezért ne mondd el.

Nyugi, először élesben annyira nem leszel gáz, mint hinnéd. A teendő, amit tenni kell, elég egyszerű: nyald ki, aztán rakd bele. Ezt nem lehet elhibázni. Tudasd be a dolgot annak, hogy ő, a nő az új illetve a helyzet az új.

2012. máj. 19. 22:33
 45/73 anonim ***** válasza:
hát először is nem kell rögtön bevallani, esetleg később. amúgy meg csak az önmagában nem zavarna.
2012. jún. 4. 14:13
 46/73 anonim ***** válasza:
Hali, sehogy, ha kedves, értelmes srác. Majd bevezetem én a jóba ;) :D Kapcsolat legelején derüljön ki.
2012. jún. 4. 16:51
 47/73 GhostRider3 ***** válasza:
72%

# 43/46

akinek van tartása az "beképzelt", ezért marad örökké egyedül, aki meg egyszerűen nem bulizós, az "nyominger".

2012. jún. 4. 18:29
 48/73 anonim válasza:
engem személy szerint nagyon izgatnak a szűz fiúk, bár még sosem volt szerencsém egyhez sem :$
2012. jún. 5. 00:18
 49/73 GhostRider3 ***** válasza:
talán mert ők a lányokat szeretik
2012. jún. 5. 06:30
 50/73 anonim ***** válasza:

Akkor én egy beképzelt nyominger vagyok, mert van tartásom, és nem szeretem a "hétköznapi" bulizást. :D

Ettől még kiegyensúlyozott és boldog életet élek. Van hobbim, motorom, és emellett sok (iskolai ismerettség) lány ismerős, aki "beadta volna a derekát már", mert flörtölni jó, de hamar "kibukik" az a lány, aki a szememben "kevés". Soha nem játszadoztam a lelkükkel, vagy testi adottságaikkal. Én korrekt, lelkileg ép, és magas mércés srác vagyok, aki az érzelmekre is fektet!

Ezt hívják nyominger beképzeltnek? :D hát legyen... :DDD

2012. jún. 5. 07:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!