Fősulis, egyetemista lányok, hogy reagálnátok, ha egy srácról, akivel alakul valami kiderülne, hogy még nem volt párkapcsolata, vagyis még teljesen tapasztalatlan ilyen téren? Mondjuk 21-24 év közötti a fiú.
Nekem egyetemen volt az első pasim.
A mostani barátom egyetemista ahogy én is az vagyok,és neki sem volt eddig "csak" egy barátnője...nekem nincs problémám vele....ha normálisan állunk hozzá a dolgokhoz,akkor rájövünk,hogy nem mindenki szoknyapecér,és attól lehet ugyanolyan kedves,aranyos,szerethető stb.
Azt gondolnám, hogy eddig még nem találta meg azt a lányt, akivel esetleg párkapcsolatot tudott volna kialakítani. Ebben nincs semmi rossz, csak ahogy már valaki előttem leírta, ne add elő azt, hogy te milyen szerencsétlen vagy, és eddig nem kellettél senkinek. Légy magabiztos és büszke arra, hogy te komoly kapcsolatot keresel, és nem futó kalandokat :)
Amikor szóba kerülnek a régi kapcsolatok, nyugodtan mondd el a lánynak, hogy neked még nem volt senkid. Én ettől függetlenül biztos adnék esélyt ha bejönnénk egymásnak :)
19l
Szerintem is jobb,ha kiderül az elején,bár én sem kérdeztem meg a barátomtól,hogy mennyi kapcsolata volt eddig.
Én semmiképp nem szalasztanám el a lehetőséget,és belemennék a kapcsolatba:)
szép hogy itt mindenki aztmondja hogy nem érdekelné... vagy tényleg mire fősulis korú lesz valaki ennyire megváltozik? 16-20 éves korom között a lányok 95% a amint megtudta (akár hamar akár később) hogy még nem volt barátnőm azonnal lelépett. 20 után már kevesebb ilyenbe akadtam, és 3 hónapja van barátnőm, akit nem zavar hogy előtte még nem volt semmi ilyen kapcsolatom. bízzunk benne hogy a 20+ korosztályban tényleg többen vannak akik rájönnek hogy ha valakinek még nem jött össze addig, az nem csak azért lehet mert lúzer :)
ja és vele kb 2. randin került szóba, de nem túl részletesen, amikor jobban részleteztük hogy még nem volt meg hogy neki mi volt addig, akkor már együtt voltunk.
21/f ő 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!