Fősulis, egyetemista lányok, hogy reagálnátok, ha egy srácról, akivel alakul valami kiderülne, hogy még nem volt párkapcsolata, vagyis még teljesen tapasztalatlan ilyen téren? Mondjuk 21-24 év közötti a fiú.
Ne ez legyen a bemutatkozószöveged, mert akkor buktad. Ne siránkozz ezen, mert akkor is. Ne mond azt, hogy volt 50 nőd, ha nem volt 1 se. Erre elég annyit mondani, hogy "keresem még az igazit". Kinek mi köze van hozzá kivel mennyi ideig voltál kapcsolatba?!
Személyes tapasztalatból írtam...
én 20 évesen ismerkedtem meg egyetemen a barátommal, aki akkor 23 volt
előttem csak egy komolyabb kapcsolata volt, de az nem volt túl boldog kapcsolat, sokat veszekedtek, és nem is veszítette el a szüzességét (nekem semmi kapcsolatom nem volt előtte)
és én megmondom, hogy én jobban örültem volna, ha az a kapcsolata se lett volna, mert jó ideig eléggé féltem, hogy hozzá hasonlítgat, őt még jobban szereti, vele jobb volt neki
de ahogy telt múlt az idő, és egyre jobban megszilárdult a kapcsolatunk, és mindezt szép lassan elfelejtettem (az is zavart, hogy az exe közös baráti társaságban van, és rendszeresen látta, de most már nem érdekel)
szóval nálam egyáltalán nem volt hátrány a dolog, de nekem se volt tapasztalatom ezen a téren
van egy barátnőm, aki 21 évesen (neki más volt korábban komoly párkapcsolata) egyetemen jött össze egy csoporttársával, akinek ő volt az első barátnője, és őt se zavarta, de aztán a srác valamiért szakított vele (állítólag elhidegült a nyár alatt)
"mivel manapság nehéz olyan fiút találni akinek nem volt meg már vagy 500 lány"
vagy nehéz olyat találni, aki nem kamuzza azt, hogy meg volt már neki vagy 500 lány...
a nők nagy része előnyösnek tekinti ha egy férfi tapasztalt, akkor is ha az illető is tapasztalatlan. ha találsz egy olyan lányt, akit nem érdekel, esetleg értékeli is, nagy szerencséd van
ha nem komoly kapcsolatot akarsz, csak reszelni, mindenképp hazudj.
# 8/38
akkor a kisebbséghez tartozol
# 12/38
hatalmas különbségek vannak szűz és szűz között
te csupán a pozitív vágyadat vázoltad föl. bár szerintem ez kissé szokatlan női oldalról, mivel a férfiak körében kulturálisan nem elfogadott és nem erény a tapasztalatlanság
# 16/38
nincs értelme utólag macsót játszani. ha valaki félénk eleve és szerencsétlennek érzi magát, és ezért nem volt senkije, akkor nem is lesz büszke rá.
# 19/38
igen, sajnos ez a jellemzőbb, tehát ha valaki nem akar semmi komolyat, jobb hazudni
# 23/38
egyetértek, bár 1% esélyt adok rá hogy tényleg van ilyen
# 35/38
nagyon sok lánynak nem jön be annak ellenére, hogy szépítenek a véleményükön
# 36/38
ebben is van valami, de az elvárások ezt diktálják, és szerintem ez még mindig kevésbé aljas dolog, mint letagadni a pasik 2/3át, vagy szűzlánynak beállítani magad, vagy úgy szűznek lenni hogy közben más tereken "nagyon is tapasztalt" vagy.
habár ezek egyéni döntések, és én azt mondom, hogy amíg nem verjük át egymást, addig nincs gond, de sajnos sokan nem merik felvállalni az életvitelüket.
# 38/38
ezt gondold át és próbáld meg újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!