Fősulis, egyetemista lányok, hogy reagálnátok, ha egy srácról, akivel alakul valami kiderülne, hogy még nem volt párkapcsolata, vagyis még teljesen tapasztalatlan ilyen téren? Mondjuk 21-24 év közötti a fiú.
utolsó:meg is van a hibád, miért nincs csajod. fogalomzavarban szenvedsz. ugyanis a magabiztosság nem jelent egyet a beképzeltséggel.
ha más dolgokat is így összemosol, nem csodálom hogy nem keres senki, mert nem lehet normálisan beszélgetni azzal aki mindent félreért.
Nem keres senki? :D A fogalom zavara nem nálam van jelen... tesókám, a "sok csaj beadta volna a derekát" azt jelenti, hogy keresnek! :DDD
Ej de megkeseredett irigykedés íze van az irományodnak... :\
Sehol nem írtam, hogy a magabiztosságom beképzeltségre épül. Kevered itt a szezont a fazonnal, utána meg rám kened a sz@rod... ez nem szép dolog.
"Akkor én egy beképzelt nyominger vagyok, mert van tartásom, és nem szeretem a "hétköznapi" bulizást. :D " ezt a 47. válaszra reagálva írtam...
ejnye ejnye...
# 50/52
igen. talán tényleg elvárják, hogy egy ostoba diszkópatkány legyél aki mindenkinek nekiesik, talán nem is hiszik el hogy létezik ilyen, vagy ha még el is hiszik, nem tudnak mit nyújtani számodra.
ha elutasítod őket, azt sértésnek élik meg.
bizonyára létezik kivétel, de azok sem ütik meg a lécet nálad. egyszer valakinek csak sikerül...
# 52/53
látod, én megmondtam hogy benned van a hiba ;)
gondolom a buta lányok sem ütik meg a lécet - tehát beképzelt vagy. :)
A buta lányt csak kihasználni tudnám... Inkább tiszteletben tartom a kevésbé érdeklődő világnézetét, és hagyom, hogy a buta srácokkal éljenek boldogan. Amit én beszélek, az a buta lányok számára hülyeség, tehát az ő szemükben én vagyok buta... akkor most hogy is van ez?
A világon nem jó, és rossz, buta, és okos ember van, hanem úgy, mint a szivárványban, sokszínűek. Én mondjuk kék vagyok, akkor mondjuk nem fogok összejönni egy zöld színnel, mert nem passzol. Persze ízlések és pofonok. Nekem a világomban megvannak a "passzoló színek" lehetőségei... Ez nem magasabbrendűség, csak szimpla elfogadás... Ezt én nem beképzeltségnek élem meg. De te tudod milyen vagyok. ;)
# 55/55
így is meg lehet fogalmazni hogy valaki nem képes felfogni dolgokat
de jó hogy így látod, szerintem meg túlságosan egyszínűek, túl sok a zöld...
milyen motorod van?
Ha azt feltételezed, hogy sok a zöld, akkor én meg azt feltételezem, hogy rövid benned a "színskála". :)
Persze ezt teljesen békésen merem megemlíteni, mert nem újabb vitatémát szerettem volna indítani ezzel.
(a motorom nem idevaló téma. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!