Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves egyetemista srác...

20 éves egyetemista srác vagyok, de még sosem volt dolgom lánnyal, manapság ez cikinek számít, de én nem érzem annak, van miért idegeskednem?

Figyelt kérdés
"Fiatal" korom nem volt valami tökéletes. Alkoholista édesapám mély nyomot hagyott bennem, gyakorlatilag tönkretette. Megfogadtam sosem leszek ilyen. Nagyon keményen dolgozom céljaim eléréséért, és, hogy magam, édesanyám és testvérem sorsát jobbá tegyem. Tanulok, dolgozom az visz előre, hogy sosem legyek olyan mint apám, és hogy majd a családomnak mindent meg tudjak adni, főleg szeretetet amit nem kaptam meg. Megfogadtam nem iszom, max ha illem úgy kívánja . Eddig sajnos nem volt senkim. Nagyon sok hölgy ismerősöm van, de ennek ellenére nem találtam még meg az igazit. Nem szeretem a partykat stb.. általában kinéznek mert nem iszom. Akivel összehozott a sors és én többet is szeretnék, mindig csak barátként néznek rám, "nagyon udvarias és kedves vagy de..", több kosarat kaptam idén is. Nem vagyok olyan aki kihasználja a lányokat, tisztelem őket. Így nyitott szemmel járok és keresgélek, olyat aki így szeret ahogy vagyok. Nem rég döbbentem rá, hogy már 20 vagyok és még semmi nem történt és nem volt senkim. Picit zavar, de úgy érzem, hogy nem maradtam le semmiről. Persze én is szeretnék egy társat, csak nem jött össze még, de hiányzik, hogy átöleljem fogjam a kezét stb.. Mások szerint, ez nagy gond és nem normális. Szerintetek is?
2009. júl. 16. 20:12
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
83%
Nem vagy te vesztes, egy állat aki ezt mondja. Az, hogy valaki normális értékeket képvisel soha nem szabad, hogy szégyen legyen. Az, hogy a sok paraszt (mert állítom, hogy a mai fiatalok többségében azok) mit állít rólad, ne legyen semmilyen szinten meghatározó, ne hidd el. Akik ilyeneket mondanak, hogy "vesztes" meg hasonlók, azok azért mondják, mert nincs saját személyiségük csak az ösztöneiket képesek követni és a nagytömegek véleményét képesek csak hangoztatni. Egy gyönyörű hely lenne ez a rohadt tetű világ, ha csak olyan emberek élnének benne, mint te. Le még biztos, hogy nem csúsztál semmiről, meg ahogy érzékelem abból amit írsz van egy kialakult személyiséged, ami az emberek többségénél csak sokkal később alakul ki. Az, hogy korábban voltál kénytelen felnőni, mint a sok kis elkényeztetett sz_arjancsi az egyelőre nem tűnhet pozitív dolognak, de hidd el, hogy később sokkal jobban fogsz járni vele, mint a diszkózós hisztis ribanc_ok meg csávók, akiknek semmi problémájuk, csak élik az életüket és tengődnek. Ők sosem fogják megtapasztalni azt az érzést, amit te, hogyha megismersz valakit, akivel boldog leszel. Bocsi, hogyha kicsit alpári voltam, de azt hiszem, hogy így érződött, hogy mennyire komolyan gondolom amit mondtam. Tényleg maradj olyan, amilyen vagy és legyél büszke magadra, hogy a rossz gyerekkor ellenére ilyen emberré váltál. Csak idő kérdése és biztos, hogy találni fogsz valakit, akit értékelni és szeretni tudsz majd és ő is viszont.
2009. júl. 19. 10:45
 22/35 anonim ***** válasza:
83%

Nekem bejön az, ha egy férfi tisztelettudó. Sőt, én csakis ilyen férfit tudok elképzelni magam mellett. Nagyon tetszik az a stílus, ahogy írsz. Nem kell megváltoznod, nem minden nő ugyanazt keresi...legyél önmagad és úgy is meg fogod találni a párodat, csak lehet, hogy nehezebb lesz. Már hogyne lennél normális! Egyébként az is lehet, hogy rossz helyen keresgélsz. Egy plázacica nem fogja értékelni ezt benned. Más helyeken próbálj ismerkedni. Nem tudok jobbat mondani...internet...valamilyen tematikus oldal, ahol hasonló érdeklődésű és felfogású embereket találsz. Én is úgy voltam, mint te, élőben nem ment, mert egyszerűen nem vettek körül olyan emberek, akik értékelték volna azt, hogy én ilyen vagyok. A neten könnyebben találsz ilyen embereket, mert tudsz szelektálni. Nekem bejött. Próbáld ki, ne mondj addig véleményt róla, mert lehet, hogy szerencséd lesz vele.

Utolsó előtti válaszoló

2009. júl. 19. 10:58
 23/35 anonim ***** válasza:

Igen én is hasonló helyzetben vagyok, de ahhoz, hogy meg tudj ismerkedni lányokkal el kell járni társaságba, a rendes, normális csajok is ilyen partihelyekre járnak, és igen vmennyire egyet kell értenem ReapeR-rel próbálj titokzatos lenni, ne pitizz neki, próbálj izgalmasabb lenni. Ha alapba nem vagy poénos, laza igyál valamennyit. Igen, ne sajnáltasd magad, mert azt nem szereti senki. Még azt javaslom, hogy ne görcsölj rá a témára, inkább keress olyan elfoglaltságot, ami örömet okoz. Viszont változni nehéz, egyre nehezebb az évek múlásával, egyre több a megrögzült szokás, a megrögzült dolgok, mert itt az agyadat kell átállítani és nem a külsőd. Legyen több önbizalmad. Próbálj megnyílni.

Megjegyzek valamit a környezetemben, azt látom, hogy nem csak az alfahímeknek van barátnőjük, sőt vannak, olyanok is akire én azt mondom nézz oda mekkora egy bal...., és mégis van nője és nem úgy viselkedik, mint egy alfahím. Próbálj meg idomulni én is ezt próbálom, különben sajnos egyedül maradsz, én ezt vettem észre.

Vannak olyan lányok, akiket te keresel.

Vagy próbáld meg idősebbekkel, lehet, hogy többre mész, mert a 20 éves lányok nem ezt az életfilozófiát vallják, tisztelet a kivételnek. Járj el táncsuliba, nem kell diszkóba, csak az a lényeg, hogy járj társaságba, mert ha nem akkor, teljesen elvágod magad az ismerkedéstől.

Oázis 22/f

2009. júl. 19. 10:59
 24/35 anonim ***** válasza:
77%

Nem ciki!

Én 23 vagyok és nekem sem lett volna dolgom a mai napig lánnyal, DE

(most jön az a rész, ami miatt lepontoztok majd :))) )

Szóval én 22 évesen meguntam hogy hiába vagyok kedves, aranyos, megértő a csajokkal ez mitsem ér...

Így mind csak barátként tekint rám, semmi esélyem sincs hogy legyen valami bármelyikkel is.

(Pedig amúgy nem vagyok egy csúf gizda gyerek hidd el nekem.)

Megváltozni nem tudok, viszont úgy döntöttem nem maradok szűz életem végéig!

Utánanéztem a dolgoknak és profira bíztam ártatlanságom elvesztését (én ugyan nem fogok könyörögni senkinek hogy feküdjön le velem....)

Mondhattok erre bármit, de gyűlöltem a dolgot hogy kevességgel és figyelmességgel egyetlen csajt sem kapok meg!

Bezzeg más lehet akármilyen bunkó ha van pénze és vagány kocsija, tapadnak rá a nők.

(persze utána sírnak hogy kihasználták őket meg stb.)

Szóval ezt meguntam, kerestem egy kb. velem egyidős szolgáltatót (ne útszéli szakadt k*rvára gondoljatok) és vele/nála megtörtént a dolog.

Én nagyon jól éreztem magam vele, jót beszélgettünk előtte, utána, nagyon kedves volt.

Sőt vagy ő is élvezte a dolgot, vagy nagyon jól színészkedett :) (bár inkább utóbbi)

Mindent összevetve egyáltalán nem bántam meg a dolgot, sosem fogom, hisz nagyon jó volt.

Nem azt mondom hogy Te is menj k*rvázni, de nekem bejött.

Azóta nem stresszelek hogy szűz vagyok, sokkal magabiztosabb lettem.

Üdv:

Feri

2009. júl. 19. 11:38
 25/35 anonim ***** válasza:
86%

Na, végre értem, hogy miért ilyen tapló a pasik nagy része! Csak tapló plázacicáknál próbálkoznak be, és azt hiszik, nekik is parasztoknak kell lenniük, hogy legyen csajuk. Persze az ilyenek tényleg nem társat keresnek, hanem gyakorlatilag szexuális segédeszközt, másra se használják a barátnőjüket, csak kefélésre. Undorító szerintem. A nőkkel igenis tisztelettel kell bánni. A NŐKKEL! Nem a ribancokkal, akik csak a f@sz méretét meg a pénztárca súlyát figyelik, a bunkókkel, akik rendszeresen telehányják a kocsma vécéjét, hanem a NŐKKEL! Lehet, hogy egy szerényebb lány, aki nem tölt minden hétvégét a diszkóban/kocsmában/utcasarkon, kevesebb fiúnak jön be, de az ilyen fiúk többnyire normálisak. Ez fordítva is érvényes, a normális fiúkra többnyire a normális lányok figyelnek fel. És ha megtalált téged egy ilyen lány, onnantól kezdve nyugodtan sz@rj le mindenkit, aki lenéz egy buliban, mert mondjuk nem piálsz!

A kérdésre is írok választ, szerintem egyáltalán nem vagy lemaradva semmiről. Aki igazán szeret majd, és nem csak a farkad miatt lesz veled, azt baromira nem fogja érdekelni, hogy hány barátnőd volt már előtte, meg mennyire vagy tapasztalt, majd úgyis belejössz.

2009. júl. 19. 12:40
 26/35 anonim ***** válasza:
68%

"manapság ez cikinek számít, de én nem érzem annak, van miért idegeskednem?"

ha nem érzed cikinek akkor nem az.

"Mások szerint, ez nagy gond és nem normális. Szerintetek is?"

mit foglalkozol másokkal, szarik itt mindenki-mindenki fejére, az egész országban, minden területen.

sajnos nem sajnos ilyen a szép világunk.

bár ez már ciki, hogy sokadjára teszik fel ezt kérdést.

már egyenesen unalmas ...

2009. júl. 19. 13:30
 27/35 anonim ***** válasza:
90%
Ha valóban ilyen vagy, akkor ha megtalálod azt, aki neked való, Ő lesz a legboldogabb ember a földön.
2009. júl. 19. 13:38
 28/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat kaptam most ezt, azt rendesen.

Félreértett néhány ember. Nem vagyok olyan aki kerüli a társaságot, csak elkerülöm azt, ami számomra nem jön be ezt írtam is. Haverok, mozi, beszélgetések főzőcskézés, sport stb.. Csak nem vagyok az a nagy party arc. Alkohol nélkül is fel tudok oldódni, nem kell ahhoz pia.

Én nem tudnék, egy k*hoz fordulni, sőt omg no comment. Lehet, túl vagy rajta, de na akkor is. Mind egy nem részletezem. Csak amikor majd a fiad kérdez erről, akkor mit fogsz mondani? Vagy befizeted őt is? Na mind egy lényegtelen.

Bocs, hogy engem nem a f*m vezet előre, hanem inkább lelkis vagyok, de nem fogom fől venni a mai stílust amiatt, hogy csak meglegyen és kész. Többre vágyom annál.

Persze megismerek új embereket, de most dobjam el a barátaimat egy másik társaságért, hogy esetleg ott személyiségemet megváltoztatva, más legyek mint aki vagyok. Á nem nem fog menni, ne formáljon át semmi.

Abban is félreértettek, hogy nem görcsölök ezen annyira. Bőven van mit csinálnom, sőt. Eltereli a gondolataimat. Csak informálódni akartam, hogy mégis, én vagyok nagyon lemaradva a mai világhoz képest, vagy csak kialakult egy morál, ami "elvár" valamit a másiktól, és ha az nincs akkor, már másképpen kell rá nézni.

Igen az a gond, hogy mindenki "sz@rik" a másikra, ez mindig így lesz, ez a nagy gond szerintem. Valamilyen szempontból jó ez az oldal, mert aki nem .. a másikra az próbál segíteni, és legalább úgy érzi tett valamit, és tett is persze. Szóval köszönöm.

A kérdés lehet unalmas, csak véleményt kértem ki. De a többség úgy érzem egyetért velem, ez jó. Szóval, nem teljesen vagyok elveszve ez a lényeg. Köszönöm.

Próbáltam mindenkinek válaszolni így.

2009. júl. 19. 14:06
 29/35 anonim válasza:
100%
16 múltam és igazából én is egy ilyen pasira vágyom, aki nem iszik, nem dohányzik, ((nincs tetkója, piercingje))és nálam a vallás is számít. Amúgy szerintem is teljesen mindegy hogy még nem történt semmi, majd eljön az igazi és akkor majd nem bánod, hogy nem történt meg előbb. Hajrá!
2009. júl. 19. 15:26
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egyáltalán nem ciki . én szeretnék egy ilyen pasit találni . tudod ami késik az nem múlik. sok szerencsét :)
2009. júl. 20. 02:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!