20 éves egyetemista srác vagyok, de még sosem volt dolgom lánnyal, manapság ez cikinek számít, de én nem érzem annak, van miért idegeskednem?
szia! :)
Nekem is ilyen problémáim voltak,én túl komolynak találtam magam a korombeli srácokhoz,tavaly nyáron bánatomban mág egy társkeresőn is regisztráltam és elképesztő ott is mi fojt.Már éppen törölni akartam magamat decemberben amikor elkezdtem beszélgetni egy sráccal és rájöttünk mindkettőnknek ugyanaz az értékrendünk.Azóta is tart és egyre komolyabb:)!
Szóval a netes ismerkedés sem teljesen kizárt,bár olykor meg fogsz lepődni milyen emberek vannak,bár lehet,hogy én voltam a naiv addig.
Sok sikert!:)
23/L
Hááááttt... Erre mit lehet mondani?
Tudod, mikor nőkkel ismerkedsz, valami érthetetlen ok miatt jobban szeretik a bunkó, tapló kölköket, akik magasról tesznek rájuk...
Adódik a kérdés, hogy miért inkább ez, mint egy romantikus pasi? Tán azért, mert az a fajta több izgalmat kínál.
Jó a romantika, de nem szabad túlzásba vinni, meg az olyan dolgokat, hogy mindig meghallgatod, együttérzel vele, etc... Ebben az esetben gyorsan átkerülsz a "Legyünk csak barátok" kategóriába.
Légy férfias, titokzatos, nem csak a férfiak szeretik a kihívásokat.:)
Amúgy szerintem igen, sok dolgot hagytál ki az életedből. De ez csak az én magánvéleményem.
-ReapeR-23/F
Huuuh, öreg, én rohadtul sajnállak, de tényleg, ha a közelben laknál, tuti segítenék neked egy-két dologban, de semmi buzulás....
Viszont, engedd meg, hogy őszinte legyek. A csajozási szokásaid nagyon elavultak. Már nem a 40-es években járunk. Akkor még talán menő volt a hölgyezés (amúgy is, minek tiszteled meg ezzel? Ennyi erővel engem meg szólíts Uramnak). Most lánynak hívjuk a nőnemű egyedeket, nem hölgynek, basszus, ilyet bevágsz egy lánynak, mentem néz egyet és ott hagy. A másik, ahogy olvasom te tipikusan az vagy akinek, jönnek sírni a nők, hogy, ha elhagyja a pasijuk, és mondják, hogy bár csak minden pasi olyan lenne mint te, persze, ha járni akarnál velük, akkor még nem készek a kapcsolatra, majd lelépnek Antónióval. Én azt mondom, ne tiszteld annyira a nőket, ne légy annyira udvarias, ahogy írták előttem légy titokzatos. Tudod tudni kell beszélgetni velük, "beforgatni" őket. Persze, ha nem akarsz változni, akkor valószínűleg majd találsz olyat aki így szeret, de mikor, és meg is tudod majd tartani, vagy jön majd egy alfa hím és jól meg ......
Én 17 vok és ugyan ez,engem is irritál,h látom,h a sok bunkó ember mind-mind boldog és szórakozgat a lányokkal.Én rám meg csak barátként néznek.Viszont most kezdem egy kicsit jobban érezni magam,mivel van egy teljesen új és független baráti köröm,akiknél tiszta lappal kezdtem és örömmel mondhatom h befogadtak és én mondjuk nem tiltom az alkoholt,de mindig mérséggel iszok és csak ha van rá valami nyomós ok(születésnap,ünnepnap,valami esemeny) és sokkal jobb tisztalappal indulni.A lányok mind teljesen máshogy fognak fel,mint az előző társaságban és jó velük néha flörtölgetni és ez kölcsönös is:D.
Tehát nekem ez hozott megoldást,szerintem te is próbálj meg új baráti társaságot létrehozni,akik függetlenek az eddigiektől és tiszta lappal indulhatsz és ha eddig esetleg elkövettél valami hibát,mint pl. túl komoly vagy.Lazítás,ez a megoldás,próbálj kicsit kilépni a mindenapokból és az újtársaságban lenni.Mégha csak leültök meginni valamit,vagy beeültök valahova, esetleg sétáltok,vagy bármi.A cél h ismerjenek meg úgy,mint egy komoly srác,aki kitud kapcsolódni ha velük van és sokkal könnyeb lessz.
Kicsit hosszú lett,de remélem tudtam segíteni.:)
00:35-ös vagyok!
Egyetértek az utolsó hozzászólóval, le is írtam volna, ha eszembe jutott volna...:D
Ezzel a romantikus magatartással egyet érsz el... Te leszel minden csajnak a lelki szemetesládája.
Amúgy az én apám is alkoholista, anyám elhagyta a 6 gyerekét egy szánalmas traktorgumi miatt, mégsem siránkozom...
Adnék egy pár tanácsot, ha nincs ellenedre... Ha nem fogadod meg, a te dolgod, csak segíteni akarok.
""Fiatal" korom nem volt valami tökéletes. Alkoholista édesapám mély nyomot hagyott bennem, gyakorlatilag tönkretette. Megfogadtam sosem leszek ilyen. Nagyon keményen dolgozom céljaim eléréséért, és, hogy magam, édesanyám és testvérem sorsát jobbá tegyem. "
Ez a szöveg mindenkiben két érzést vált ki, és az a szánalom, és sajnálat. Milyen nőnek kellene egy ilyen elveszett pasi, aki a saját gondján siránkozik?
"Tanulok, dolgozom az visz előre, hogy sosem legyek olyan mint apám, és hogy majd a családomnak mindent meg tudjak adni, főleg szeretetet amit nem kaptam meg."
Ez megint csak sajnálat érzését váltja ki.
"Persze én is szeretnék egy társat, csak nem jött össze még, de hiányzik, hogy átöleljem fogjam a kezét stb.. "
Manapság ezt így mondjuk:"Nekem is kéne valaki, akit meg tudok b*szni".
Ne társat keress, hanem csajt. Ne romantikázz, inkább határozott legyél. Ha sokat csöpögsz, csak azt éred el, hogy minden hüvellyel élő 2 lábon járó egyed csak barátnak fog tekinteni! Így a büdös életben sem fogsz senkinek beakasztani:)
És jótanácsként mondom/írom, hogy vesd bele magad az életbe. A legjobb poénok, történések az alkohol befolyásoltsága alatt történnek. Nem beszélve arról, hogy vadabbnak látszol!
Persze, nekem is hiányzik, hogy átöleljem, fogjam a kezét, etc... Ezt csak azzal egészíteném ki, hogy "jól meg dugjam"...
-ReapeR-23/F
-ReapeR- vagyok...
Tévedtem, utolsó előttivel értek egyet, nem az utolsóval:)
Dehogy baj ez! Én 21 voltam az elsőnél és szerencsére a férjem volt az első és egyetlen. Én ennek nagyon örültem. Egyébként a neten ismerkedtem meg vele. Lesz majd olyan, aki ezt értékeli nálad. Sok sikert kívánok!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!