Nagyon ciki! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sajnos velünk megtörtént az amin a filmekben szoktunk jót röhögni... A barátom és én már régóta terveztük az első szexet. Aztán a szülei nem voltak otthon egyik nap mert valami bálban voltak. Átmentem a pasimhoz. És az előjáték egy kicsit hosszura sikeredett észer se vettük hogy hogyan elment az idő... Aztán végre sor került a szexre a barátom éppen a csúcs felé közeledett és hangosan nyögött meg én is. Közben a szülei hazaértek és a barátom éppen a csúcson volt amikor az anyukája benyitott. Eléggé ki volt borulva, ráadásul a szüleink nagyon jóba vannak és ha találkoznak biztos hogy el fogja nekik mondani hogy mit csináltunk... Főleg a pasimra volt kiakadva ő 16 én meg 13. A szüleim még nem tudják... Nagyon félek hogy majd feljelentik a pasimat vagy valami. Hogyan készitsem fel a hirre a szüleimet? Légyszi segitsetek köszi2012. júl. 6. 02:02
42/43 anonim válasza:
Szilvásbuktát mert azt szeretem :)
43/43 anonim válasza:
Szilvás buktát mert azt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!