Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon ciki! Mit csináljak?

Nagyon ciki! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sajnos velünk megtörtént az amin a filmekben szoktunk jót röhögni... A barátom és én már régóta terveztük az első szexet. Aztán a szülei nem voltak otthon egyik nap mert valami bálban voltak. Átmentem a pasimhoz. És az előjáték egy kicsit hosszura sikeredett észer se vettük hogy hogyan elment az idő... Aztán végre sor került a szexre a barátom éppen a csúcs felé közeledett és hangosan nyögött meg én is. Közben a szülei hazaértek és a barátom éppen a csúcson volt amikor az anyukája benyitott. Eléggé ki volt borulva, ráadásul a szüleink nagyon jóba vannak és ha találkoznak biztos hogy el fogja nekik mondani hogy mit csináltunk... Főleg a pasimra volt kiakadva ő 16 én meg 13. A szüleim még nem tudják... Nagyon félek hogy majd feljelentik a pasimat vagy valami. Hogyan készitsem fel a hirre a szüleimet? Légyszi segitsetek köszi

2012. júl. 6. 02:02
1 2 3 4 5
 21/43 Hazardteam ***** válasza:
88%
Mi Jedi bábukkal toltuk:D Játszik ő, csak joystick-ot cibál szegény. Én a gyereket sajnálom, ilyenkor a szülők sárosak iszonyatosan..
2012. júl. 6. 12:07
 22/43 anonim ***** válasza:
95%

Jesszus.... Nem is tudom, melyikőtök volt a hülyébb.

de ha a szüleid helyében lennék, akkor nem lenne gondod arra, hogy a következő hónapokban ( években?) hová járogatsz el.....

Korai volt.

2012. júl. 6. 13:58
 23/43 anonim ***** válasza:
72%

Ba**meg..annyira gáz..istenem 13évesen..?????!!!

Akkor még barbiztam,sőt még barátom se volt,nem hogy még nemi életet éljek!!!-.-

Én úgy éreztem 16évesen eljött az ideje,nem 13évesen.

2012. júl. 6. 20:07
 24/43 jin ***** válasza:

Hat meg igy jobb mintha nem veszik észre és utAna ossza vissza csináljak ....

Meg én 13evesen tuzjatekbol évközben bombát gyártottam....az se jobb a közegészségre nézve XD

Szép idők voltak ....ahogy lomtalanitaskor rohangált félelmében a sok purdé

2012. júl. 7. 12:00
 25/43 anonim válasza:
39%
ÚÚRISTEN TE NYOMORÉK!!! 13 évesen ba*meg??? Jólvan, megérdemelted! Szánalmas... SZÁNALMAS!!! Az ilyeneket kéne az úthenger alá tenni! Amúgymeg nyugodtan megérdemelnéd te is meg a pasid is, hogy feljelentsék. Legalább a pasidnak lehetett volna annyi esze, hogy nem kúr meg egy 13 éves GYEREKET!!!!
2012. júl. 9. 21:12
 26/43 Hazardteam ***** válasza:
52%

Éppenséggel éppen egy "GYEREKHEZ" írsz ilyen "nyomorék" stílusban. Ő is csak egy áldozat, egy idióta áldozat áldozata: a szüleié. Neki még van hová fejlődni, nekik már valszeg nincs. Mindenki csak azt tudja produkálni, amit megtanult és képzelem a drágalátos szülei (akik most valszeg "fel vannak háborodva") mennyi hasznos infóval látták el..

A szüleit kellene megruházni, nem ezt a gyereklányt "nyomorékozni" meg "úthenger alá tenni"

2012. júl. 9. 21:49
 27/43 anonim válasza:
50%
Jaa, hogy az már tök normális hogy 13 évesen ilyeneket csinálnak... oké! És még ha a szülei is a hibásak, akkor is annyira nem hülye az ember 13 évesen, hogy ne tudjon gondolkodni.. de ezek szerint mégis.
2012. júl. 9. 23:34
 28/43 anonim válasza:
100%

nem leszek bunkó nem fogok beszólni csak a kérdésedre válaszolok! szerintem egy időre húzd meg magad!! mondd el nekik az igazat hogy mi hogyan történt mert jobb ha tőled tudják meg mint mástól! a bizalmukat elvesztetted egy jó időre az 100%, és előttük nagyon szégyelld magad!meg hát az alap is!! én is 13 vagyok de ez tényleg nagyon gáz h lefeküdtél vele!! tiltásokra számítsál!!

nincs kizárva h feljelentik de ezt meg lehet beszélni szerintem!

2012. júl. 12. 23:08
 29/43 anonim ***** válasza:

Erre fogod vinni: http://www.youtube.com/watch?v=VnadUw_iILI

Gratulálok.

Tíz év múlva remélem egy utolsó kiégett k*rva lesz belőled és bánod hogy nem voltál őszinte 13 évesen a szüleiddel.

A segítséget te sem gondolhattad komolyan.

Azokból a drága romantikus filmekből megláthattad volna, hogy a szereplők nem 13 évesek voltak, hanem legalább 16, gondolkozz már!

15 éves szép lány vagyok, nem a legjobb a kapcsolatom az anyukámmal de mindent elmondok neki! Eszemben sincs lefeküdni egy olyan emberrel akiről a szüleim nem tudnak.

2012. júl. 19. 18:48
 30/43 anonim válasza:
11%
hogy ez mennyire igaz előző kommentelő!! 13 évesen megb*sz*tja magát akkor mi lesz ha kicsivel idősebb lesz?? az ilyen nem életre való!!! csak sajnálni tudom de komolyan!! szégyellhetné magát! szegény szülők, részvétem hogy ilyen egy k*rv*t csináltak!!de szerintem anyuci és apuci is hibás!! bocs a szülőknek ha nem így van! 13 évesen ..-.- drága kérdező! én a házból nem mernék kimenni szégyenemben.. mekkora egy r*b*nc vagy már most is b+... 16 éves pasi?? áhh... szánalom... megérdemelnéd hogy javítóba küldjenek!! inkább tanulnál főzni vagy takarítanád a szobádat minthogy lefeküdj a 'pasiddal'..-.- a kedves barátod is megérdemelné hogy feljelentsék!! te k*rv*, ő pedofil... más nem tudok mondani..filmek... szánalmas vagy..!! és legalább akartad hogy megd*gjon? -.- r*hadt sz*jh* !!
2012. júl. 19. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!