Nagyon ciki! Mit csináljak?
Jesszus.... Nem is tudom, melyikőtök volt a hülyébb.
de ha a szüleid helyében lennék, akkor nem lenne gondod arra, hogy a következő hónapokban ( években?) hová járogatsz el.....
Korai volt.
Ba**meg..annyira gáz..istenem 13évesen..?????!!!
Akkor még barbiztam,sőt még barátom se volt,nem hogy még nemi életet éljek!!!-.-
Én úgy éreztem 16évesen eljött az ideje,nem 13évesen.
Hat meg igy jobb mintha nem veszik észre és utAna ossza vissza csináljak ....
Meg én 13evesen tuzjatekbol évközben bombát gyártottam....az se jobb a közegészségre nézve XD
Szép idők voltak ....ahogy lomtalanitaskor rohangált félelmében a sok purdé
Éppenséggel éppen egy "GYEREKHEZ" írsz ilyen "nyomorék" stílusban. Ő is csak egy áldozat, egy idióta áldozat áldozata: a szüleié. Neki még van hová fejlődni, nekik már valszeg nincs. Mindenki csak azt tudja produkálni, amit megtanult és képzelem a drágalátos szülei (akik most valszeg "fel vannak háborodva") mennyi hasznos infóval látták el..
A szüleit kellene megruházni, nem ezt a gyereklányt "nyomorékozni" meg "úthenger alá tenni"
nem leszek bunkó nem fogok beszólni csak a kérdésedre válaszolok! szerintem egy időre húzd meg magad!! mondd el nekik az igazat hogy mi hogyan történt mert jobb ha tőled tudják meg mint mástól! a bizalmukat elvesztetted egy jó időre az 100%, és előttük nagyon szégyelld magad!meg hát az alap is!! én is 13 vagyok de ez tényleg nagyon gáz h lefeküdtél vele!! tiltásokra számítsál!!
nincs kizárva h feljelentik de ezt meg lehet beszélni szerintem!
Erre fogod vinni: http://www.youtube.com/watch?v=VnadUw_iILI
Gratulálok.
Tíz év múlva remélem egy utolsó kiégett k*rva lesz belőled és bánod hogy nem voltál őszinte 13 évesen a szüleiddel.
A segítséget te sem gondolhattad komolyan.
Azokból a drága romantikus filmekből megláthattad volna, hogy a szereplők nem 13 évesek voltak, hanem legalább 16, gondolkozz már!
15 éves szép lány vagyok, nem a legjobb a kapcsolatom az anyukámmal de mindent elmondok neki! Eszemben sincs lefeküdni egy olyan emberrel akiről a szüleim nem tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!