Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon ciki! Mit csináljak?

Nagyon ciki! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sajnos velünk megtörtént az amin a filmekben szoktunk jót röhögni... A barátom és én már régóta terveztük az első szexet. Aztán a szülei nem voltak otthon egyik nap mert valami bálban voltak. Átmentem a pasimhoz. És az előjáték egy kicsit hosszura sikeredett észer se vettük hogy hogyan elment az idő... Aztán végre sor került a szexre a barátom éppen a csúcs felé közeledett és hangosan nyögött meg én is. Közben a szülei hazaértek és a barátom éppen a csúcson volt amikor az anyukája benyitott. Eléggé ki volt borulva, ráadásul a szüleink nagyon jóba vannak és ha találkoznak biztos hogy el fogja nekik mondani hogy mit csináltunk... Főleg a pasimra volt kiakadva ő 16 én meg 13. A szüleim még nem tudják... Nagyon félek hogy majd feljelentik a pasimat vagy valami. Hogyan készitsem fel a hirre a szüleimet? Légyszi segitsetek köszi

2012. júl. 6. 02:02
1 2 3 4 5
 31/43 Hazardteam ***** válasza:
80%
És ettől most jobban érzitek magatokat, hogy idehányhattátok a véleményeteket? Kit érdekel eleve? Közöltétek az egótokat, meg hogy ki milyen szar ember és hogy ti mennyivel jobbak vagytok. És? Ez mire jó az egótok etetésén kívül? Azt hiszitek ez kevésbé szánalmas, mint amit ő csinált? Elárulom: NEM.
2012. júl. 19. 20:17
 32/43 anonim válasza:
9%
Miért, szerinted normális hogy 13 évesen már b@szik? -.-"
2012. júl. 19. 20:26
 33/43 anonim válasza:
10%
mindenkinek vannak hibái de az hogy 13 évesen ilyet csinál az... hagyjad már magad..egó..xd te se vagy épp!!
2012. júl. 19. 21:04
 34/43 Hazardteam ***** válasza:
Talán jobb lenne, ha nem csinálnátok magatokból hülyét: Én már RÉGEN leírtam róla is, meg az okokról is a véleményemet. Ha luisták vagytok visszapörgetni a hozzászólásokat, az nem engem minősít. De nem fogom önmagamat idézni, ott a kis kezetek, lehet lapozni visszafele is. Nem, nem normális hogy 13 évesen ilyet csinál, de én inkább az ostoba szüleit venném elő, mert nem ez a gyereklány kéreckedett a világra, hogy magát nevelje ilyenre, az a szülei felelőssége lett volna, hogy odafigyeljenek rá és megtanítsák neki az alap dolgokat, hogy mit csinálunk/mit NEM csinálunk semmiképp. 13 éves, hiába anyáztok, meg szidjátok, úgysem tudja felfogni, mert ahhoz, hogy felfogja, kellett volna kapjon valami "alapot" a szüleitől, akik azonban valamit nagyon csúnyán el...@tak.. annak meg semmi értelmét nem látom, hogy önmagatokat fényezzétek, hogy mennyivel másabbak/jobbak vagytok nála ő meg milyen béna. Erre írtam, hogy fölösleges egóetetés saját magatoknak. Még ha igaz is lenne, hadd ne essek hasra ettől a hatalmas nagyságtól, amit képviseltek.. Majd amikor az a most 16 éves "szép lány vagyok, de én sosesose ilyet.." kislány 25 lesz és NORMÁLISAN éli az életét akkor is, na akkor esetleg azt mondom, hogy "jó" és hogy "megüti az alapszintet" de hasra hadd ne essek már azért hogy tizenévesen nem kefél orrba szájba és beszélgetni szokott az anyukájával. Ha ő születik abba az elcseszett családba, ahová a kérdező, megnézném ő milyen lenne!
2012. júl. 19. 22:29
 35/43 anonim válasza:
51%
mondjuk arról tényleg nem tehet hogy hova születik, de 13 évesen szerintem még nem jött el az ideje hogy a szexről beszéljenek vele, gondolom a szülők is így vannak ezzel..de nem csak a szülők hibája ez..most azért mondom hogy hát na.. a pasija meg ha szeretné akkor nem d*gta volna szegény kislányt..na mindegy ez az ő dolguk és nem a miénk!
2012. júl. 19. 22:42
 36/43 anonim ***** válasza:
kamu. már vagy 3x felraktad ugyan ezt a kérdést, csak más körítéssel
2012. dec. 5. 00:26
 37/43 A kérdező kommentje:
pont azért emeltem ki mert láttam egy hasonlo kérdést és unatkoztam
2012. dec. 5. 00:30
 38/43 anonim ***** válasza:
Reméljük, hogy a kérdést is eleve azért írtad ki, mert unatkoztál.
2012. dec. 5. 01:01
 39/43 anonim ***** válasza:
na, lassan fél éve történt a dolog, így jogos a következ kérdésem: szüleid mit szóltak?
2012. dec. 5. 14:12
 40/43 anonim ***** válasza:
13 evesen tobb faszt fogsz mint kilincset, itt ezzel van a problema nem a sztorival amit leirtal
2012. dec. 5. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!