Nagyon ciki! Mit csináljak?
azta ..13 évesen ...??!!
Inkább még kifestő könyveztem ..kb..
Ez nem ciki, hanem szégyen.
Anyukádéknak lehetne esze, hogy 13 évesen nem engednek át úgy, hogy szülők nincsenek ott, ha már a kapcsolatért nem szólnak.
16 évesen lehetne a barátodnak esze, hogy gyerek vagy még.
Nem vagyok tisztában ezekkel a jogi dolgokkal, de ha híre menne, szerintem a barátodat még jól meg is fingathatnák..
(O_o) Az igen!
Ebben a történetben csak a korosztály az ami megdöbbentett.
Maga a jelenség, hogy rányitják az ajtót az emberre, ez megeshet bárkivel aki ilyen helyen szeretkezik.
Szerintem is kicsit korán kezditek, de mégis azt tudom ajánlani, hogy mindenképp üljetek le beszélgetni a pasiddal (kézen fogva) az ő szüleivel.
Cikinek csiki a dolog, de érdemes meghallgatni az ő véleményüket a témával kapcsolatban.
Aztán még az is megeshet, hogy teljesen megértik a dolgot, hiszen ők is voltak fiatalok.
Egy ilyen tabuk nélküli "családi" beszélgetésen, érdekes dolgok szoktak napvilágra kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!