Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon ciki! Mit csináljak?

Nagyon ciki! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sajnos velünk megtörtént az amin a filmekben szoktunk jót röhögni... A barátom és én már régóta terveztük az első szexet. Aztán a szülei nem voltak otthon egyik nap mert valami bálban voltak. Átmentem a pasimhoz. És az előjáték egy kicsit hosszura sikeredett észer se vettük hogy hogyan elment az idő... Aztán végre sor került a szexre a barátom éppen a csúcs felé közeledett és hangosan nyögött meg én is. Közben a szülei hazaértek és a barátom éppen a csúcson volt amikor az anyukája benyitott. Eléggé ki volt borulva, ráadásul a szüleink nagyon jóba vannak és ha találkoznak biztos hogy el fogja nekik mondani hogy mit csináltunk... Főleg a pasimra volt kiakadva ő 16 én meg 13. A szüleim még nem tudják... Nagyon félek hogy majd feljelentik a pasimat vagy valami. Hogyan készitsem fel a hirre a szüleimet? Légyszi segitsetek köszi

2012. júl. 6. 02:02
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
90%

azta ..13 évesen ...??!!

Inkább még kifestő könyveztem ..kb..

2012. júl. 6. 02:05
 2/43 anonim ***** válasza:
95%
13 vagy? nem fiatal ez egy kicsit? már bocs
2012. júl. 6. 02:05
 3/43 anonim ***** válasza:
89%
Buta p*csa vállad a következményeit ha ennyi eszed van b*zd meg h 13 már k*rnod kell a csávód f*szt apád le fogja vágni
2012. júl. 6. 02:08
 4/43 anonim ***** válasza:
98%

Ez nem ciki, hanem szégyen.

Anyukádéknak lehetne esze, hogy 13 évesen nem engednek át úgy, hogy szülők nincsenek ott, ha már a kapcsolatért nem szólnak.

16 évesen lehetne a barátodnak esze, hogy gyerek vagy még.

Nem vagyok tisztában ezekkel a jogi dolgokkal, de ha híre menne, szerintem a barátodat még jól meg is fingathatnák..

2012. júl. 6. 02:10
 5/43 anonim ***** válasza:
97%
Én nem akarlak téged piszkálni meg semmi mert gondolom nem azért írtad ki ezt a kérdést! De akkor legyél nagylány ha a szüleid számon kérik tőled ne csak az ágyban egy nálad azért egy kicsit idősebb fiúval!...Kellemes magyarázkodást!
2012. júl. 6. 02:15
 6/43 anonim ***** válasza:
100%

(O_o) Az igen!

Ebben a történetben csak a korosztály az ami megdöbbentett.

Maga a jelenség, hogy rányitják az ajtót az emberre, ez megeshet bárkivel aki ilyen helyen szeretkezik.

Szerintem is kicsit korán kezditek, de mégis azt tudom ajánlani, hogy mindenképp üljetek le beszélgetni a pasiddal (kézen fogva) az ő szüleivel.

Cikinek csiki a dolog, de érdemes meghallgatni az ő véleményüket a témával kapcsolatban.

Aztán még az is megeshet, hogy teljesen megértik a dolgot, hiszen ők is voltak fiatalok.

Egy ilyen tabuk nélküli "családi" beszélgetésen, érdekes dolgok szoktak napvilágra kerülni.

2012. júl. 6. 02:18
 7/43 anonim ***** válasza:
62%

bújj el

Csoda ha faterod nem csinálja meg ezt azzal a csibésszel

[link]

2012. júl. 6. 02:28
 8/43 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy a szüleim azt hiszik hogy csak haverok vagyun. És nem engedtek el csak azt mondtam a barátnőmnél alszom
2012. júl. 6. 02:43
 9/43 anonim válasza:
91%
Akkor foglaljuk össze: nem csak egy buta, felvilágosulan kis liba vagy, de szemrebbenés nélkül pofánhazudod a szüleidet is? Gratulálok!
2012. júl. 6. 02:50
 10/43 A kérdező kommentje:
Mert nem mertem nekik elmondani még eztse...
2012. júl. 6. 02:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!