Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon ciki! Mit csináljak?

Nagyon ciki! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sajnos velünk megtörtént az amin a filmekben szoktunk jót röhögni... A barátom és én már régóta terveztük az első szexet. Aztán a szülei nem voltak otthon egyik nap mert valami bálban voltak. Átmentem a pasimhoz. És az előjáték egy kicsit hosszura sikeredett észer se vettük hogy hogyan elment az idő... Aztán végre sor került a szexre a barátom éppen a csúcs felé közeledett és hangosan nyögött meg én is. Közben a szülei hazaértek és a barátom éppen a csúcson volt amikor az anyukája benyitott. Eléggé ki volt borulva, ráadásul a szüleink nagyon jóba vannak és ha találkoznak biztos hogy el fogja nekik mondani hogy mit csináltunk... Főleg a pasimra volt kiakadva ő 16 én meg 13. A szüleim még nem tudják... Nagyon félek hogy majd feljelentik a pasimat vagy valami. Hogyan készitsem fel a hirre a szüleimet? Légyszi segitsetek köszi

2012. júl. 6. 02:02
1 2 3 4 5
 11/43 anonim válasza:
92%

rá adás az egészben az lenne ha nem védekeztetek volna és már terhes is lennél

ugye védekeztetek ?

2012. júl. 6. 03:05
 12/43 A kérdező kommentje:
Védekeztünk.
2012. júl. 6. 03:13
 13/43 Hazardteam ***** válasza:
97%
Remélem ovodások nem csak azért nem írnak még a nemi életükről, mert nem tudnak írni.. Legó nem volt kéznél kiscsillag? A szerelem/szex nem kölköknek való játékszer, hanem atombomba cicuka! Ezt elfelejtették közölni IQbajnok szüleid, meg a többit??
2012. júl. 6. 06:44
 14/43 anonim válasza:
95%

Majd akkor csináld ha már érett vagy hozzá ;) én 17 vagyok és még nem voltam senkivel. Lehet ciki,de ez van :)

17/L

2012. júl. 6. 09:06
 15/43 anonim ***** válasza:
51%
Túléled. 30 éves korodra nem lesz több egy vicces történetnél. ;D
2012. júl. 6. 09:13
 16/43 anonim ***** válasza:
77%
Hát kislány ez nagyon gáz,13 éves taknyosként kislányként nem csak pasizol de szét is teszed a lábad.Ez szégyen,már ne is haragudj,tessék állj oda anyu-apu elé,hogy ennyi eszed volt.Megérdemelnétek néhány pofont az biztos,sőt eltiltást is.idióta csitri.Szánalmasak a mai tinik
2012. júl. 6. 10:03
 17/43 anonim válasza:
96%

Hát ha 13 évesen annyira felnőtt voltál, hogy szexelj egy fiúval, akkor legyél annyira felnőtt, hogy vállald a következményeit és beszélj a szüleiddel a dologról.

Rám apukám nyitott 17 évesen, de addig kajakra azt hitte, hogy csak egy ágyban alszom a barátommal. De nem kérdezett utána semmit, elég tapintatos volt (tőle nem ezt vártam volna, de biztos zavarban volt).

Azért készülj, hogy biztos nagyon le fognak szidni, mert én is ezt tenném, igaz a lányaim még nagyon kicsik, de egyrészt nem engedném el őket egyedül sehová, legjobb barátnőhöz is csak akkor, ha én magam viszem oda őket és otthon van legalább egyik szülőjük. 16 év alatt biztos nem engedem nekik, hogy szexeljenek.

Ha már megtetted, vállald a beszélgetést a szüleiddel. Szerintem biztos nagy pofon volt ez nekik és biztos egy időre megcsappan a bizalmuk.

2012. júl. 6. 10:28
 18/43 Dionsyia ***** válasza:

Elsőre ülj le a barátod szüleivel. Ők még szerintem hajlandóak lennének diszkréten kezelni a dolgot, mivel nem vagy 14, így a fiukat simán lecsukhatják, ha a te szüleid feljelentést tesznek.

Lehet, megmaradhat köztetek a dolog,ha nem akartok túl nagy balhét, mert a szülői drámán túl ez sajna már büntetőjogi kategória is.

2012. júl. 6. 10:37
 19/43 anonim ***** válasza:
96%
Ha volt annyi eszed, hogy 13 évesen szétrakd a lábad, akkor legyen bátorságod ahhoz is, hogy viseld a következményeit!
2012. júl. 6. 11:51
 20/43 anonim ***** válasza:
13 éves vagy úristen... ilyenkor mi még bőven babáztunk..
2012. júl. 6. 11:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!