Nagyon ciki! Mit csináljak?
rá adás az egészben az lenne ha nem védekeztetek volna és már terhes is lennél
ugye védekeztetek ?
Majd akkor csináld ha már érett vagy hozzá ;) én 17 vagyok és még nem voltam senkivel. Lehet ciki,de ez van :)
17/L
Hát ha 13 évesen annyira felnőtt voltál, hogy szexelj egy fiúval, akkor legyél annyira felnőtt, hogy vállald a következményeit és beszélj a szüleiddel a dologról.
Rám apukám nyitott 17 évesen, de addig kajakra azt hitte, hogy csak egy ágyban alszom a barátommal. De nem kérdezett utána semmit, elég tapintatos volt (tőle nem ezt vártam volna, de biztos zavarban volt).
Azért készülj, hogy biztos nagyon le fognak szidni, mert én is ezt tenném, igaz a lányaim még nagyon kicsik, de egyrészt nem engedném el őket egyedül sehová, legjobb barátnőhöz is csak akkor, ha én magam viszem oda őket és otthon van legalább egyik szülőjük. 16 év alatt biztos nem engedem nekik, hogy szexeljenek.
Ha már megtetted, vállald a beszélgetést a szüleiddel. Szerintem biztos nagy pofon volt ez nekik és biztos egy időre megcsappan a bizalmuk.
Elsőre ülj le a barátod szüleivel. Ők még szerintem hajlandóak lennének diszkréten kezelni a dolgot, mivel nem vagy 14, így a fiukat simán lecsukhatják, ha a te szüleid feljelentést tesznek.
Lehet, megmaradhat köztetek a dolog,ha nem akartok túl nagy balhét, mert a szülői drámán túl ez sajna már büntetőjogi kategória is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!