Amíg szűz voltál, letagadtad bárki előtt is?
megmondom őszintén 14 évesen vesztettem el,
az előtt meg nem olyan gyakori ez a téma...
18f
#2:
Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol. Amit te keresel szó, az az „egyelőre”.
Én nem tagadtam le sosem, de volt egy barátom, aki nem vallotta be, hogy szűz volt, mikor összejöttünk. Mivel nekem sem volt nagy tapasztalatom, nem tűnt fel, hogy ő sem gyakorlott (annak tűnt egyébként, ő vezetgetett engem). Hat éve ért véget a kapcsolatunk, de csak egy-két éve vallotta be, hogy jah, egyébként ő velem vesztette el. Hát kicsit ledöbbentem. Azt mondta, azért, mert félt, hoyg azért nem kezdenék vele, ő akkor volt 17-18 körül, amikor összejöttünk.
24/N
En 26 eves fiu vagyok es meg szuz. Valoszinuleg akik mar regota ismernek engem a kozvetlen kornyezetemben, ok sejtik, hogy az vagyok, de nem kerul elo ez a dolog, mint tema, nem beszelunk rola, igy aztan tagadnom sem kell.
Ha uj tarsasagokba kerulok be es mondjuk elokerulne a parkapcsolatok, szexualitas temaja, akkor bajban lennek, mert ha kiderulne, hogy szuz vagyok es nincs semmi tapasztalatom, akkor nem szivesen kezdenek el magyarazkodni, hogy mik voltak az okok, miert alakult igy a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!