Egy kapcsolatban, ahol csak az egyik fél szűz, nem zavarja a tudat, hogy a másik már volt mással is, ő meg nem?
ma 10:40
Itt pedig eléggé megszaporodtak az ilyenek.
Én nem vagyok ilyen helyzetben, de engem rohadtul zavarna a dolog.
(Egyszer azt hittem, ez fenn áll, nagyon rossz érzés volt.)
Engem nem zavart. Sőt, örültem neki, hogy legalább az egyikünk tudja mit kell csinálni. :)
27N
Hát elég gáz, ha az embert a múltja miatt b.szogatják.
Engem nem zavar, hogy a barátom volt előttem mással is, legalább tudja, hogy mi merre hány méter. Ráadásul nem leszek féltékeny a múltjára, minek... értékes ember veszítenék.
Engem azért zavar, mert tudom, hogy nem a két szép szememért jönnének velem össze. Ha ismerkedni próbálnak velem én hárítok, mert félek a következményektől. 18 éves vagyok és szűz. 1000+1 alkalommal elveszthettem volna, de én szerelemből szerettem volna, és ez még mindig fenn áll. Viszont a korombeliek és az idősebbek sem mennek rá annyira az érzelmi témára, össze jönnek dugnak egy jót és kiderül hogyan tovább. Nekem meg ez nem fekszik több szempontból sem.
Ha össze jönnék valakivel, akkor is váratnám legalább 3-4 hónapig. Csak, hogy elmúljon a félelmem és biztonságban érezhessem magam. Na meg addigra már csak kialakul a szerelem - saját részről-, így lenne csak értelme az egésznek.
Általában pedig azok a fiúk tetszenek akik nem néznek ki jól még is döglenek utánuk a lányok. Vajon Kivel fog az egyén össze jönni, 1 olyannal akire hónapokat kell várnia, vagy egy olyannal akit már a 2. napon meghúzhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!