Elveszíthetem a szüzességem ha a másik végén kezdem meg a banánt?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert a barátnöim azt mondják, hogy ha a banánt fordítva kezdve eszem, akkor elvesztem a szüzességem :(2012. máj. 27. 22:03
1/38 anonim válasza:
őőő légyszi piszkálgasd már egy villával a konnektort! előre is köszönöm!
2/38 anonim válasza:
előtte egy vödör vizet önts ki a konnektor közelébe...
3/38 anonim válasza:
most ugye csak szórakozol...? vagy ennyire "szőke" lennél... -.-
4/38 A kérdező kommentje:
Ne hülyéskedjeetek már! MOndjátok el.
2012. máj. 27. 22:10
6/38 A kérdező kommentje:
Nem mondomel.
2012. máj. 27. 22:16
7/38 anonim válasza:
TÉVEDTEM! :S inkább fürdés közben száríts hajat és véletlenül ejtsd a vízbe a hajszárítót! de nehogy annyira hülye legyél, hogy elfelejtsd bedugni! :) első voltam! pápááá :)
8/38 Captain Obvious válasza:
El, feltéve hogy a banán evése közben valaki megdug. A két esemény együtt bekövetkezése között statisztikailag nincs igazolható korreláció.
Szeretettel:
Captain Obvious
9/38 anonim válasza:
Mivan? Jó, oké....... mély levegő Martin, nyugodj meg, nem tehet róla hogy ennyire hülye.. hmmmmmmmmmmm.... huuuuuuuuuuuuu... nos, édes kis bogárkám, kíváncsi volnék az életkorodra, meg arra főleg hogy mi a f@szom ez? Nem vagyok cinikus, először is szépen a banán belsejét fogd meg, és nyomd bele szépen erősen a hüve... akarom mondani, a kis nunidba. Na, ha benne van tövig, végy elő a szekrényből egy szép villát, amelyik tetszik, és csatlakoztasd a konnektorba, ugyanis akkor a lányoknak megszűnik a csókszüzessége is egyben!
10/38 anonim válasza:
Nem mondod el? :D szóval szégyelled hogy a korodhoz képest ennyire hülye vagy? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!