20 év feletti szűz férfitársaim! Nem kicsit frusztrál titeket sem ez az állapot, mi?
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 11:59
21/25 anonim válasza:
18: Nem jól fogalmaztam akkor, nem tartom magam annak, csak a társadalomban ennek tartják az én "fajtámat" (lányok mert náluk ugyebár mások az értékrendek, a fiúk akiknek meg nincs erre szükségük, azért mert megoldják önerőből és a lenézés miatt). A kommented első részével teljesen egyetértek a második részével kevésbé, én még mindig úgy gondolom a saját sikertelenségeim miatt, hogy a normális lányok vannak többségben. + külsőmmel úgy gondolom ha nem is vagyok Brad Pitt de talán átlagnál kicsivel jobban nézek ki és kocsi téren sincs miért szégyenkeznem, mégsem jött össze semmi (és nem a ckmből kerestem bnőt). Ami a lényeg ha valaki sorra kapja a kosarakat és már kihat a mindennapjaira akkor biza fel kell emelni azt a telefont ... nem akarok eme iparág marketingese lenni, sőt mindenki adja meg magának minimum azt a X+1 esélyt a normális kapcsolatra.
22/25 anonim válasza:
Én nem tudom mi ebben a frusztráló, maximum ha minden nap megkérdezik, hogy mikor dugtál utoljára, és kivet magából a társadalom. Egyébként gond nélkül le lehet élni szűzen is egy életet, ha valakinek nincs kedve a szexhez, vagy egyáltalán a másokkal való érintkezéshez.
23/25 anonim válasza:
Előző vagyok még mindig. Azt hiszem igazad van, kellett volna az a telefon annak idején. Nekem volt egy több éves kudarc sorozatom. Csak olyanok tetszettek meg, akiket vagy megerőszakoltak, vagy szimplán idegbetegek voltak, aztán mind elég gusztustalan módon utasított vissza, és örülhettem, ha nem aláztak porig. Valahogy vonzottam az ilyeneket, biztos az elérhetetlen eseteket szeretem, vagy mittomén, fordított pszichológia. A végén azt mondtam, hogy mindenki elmegy a csába, aztán felhagytam ezzel az egésszel, mert nem fecsérlem el olyanra az időm és az energiám, ami láthatóan nem működik. Olyannal meg nem akarok összejönni, aki nem tetszik. Volt már rá példa, gyakorlatilag szexuális tárgyként kezeltem őket, aztán a végén szakítottak, mert ráébredtek, hogy hiába tervezgetik velem a jövőt, nem tudnak magasabb szintre lépni. Utólag sajnáltam is őket, mert tényleg tiszta időpazarlás volt mindkettőnk részéről egy ilyen kapcsolat, semmi értelme, ezért nem is csinálom már. A kvázás nekem azért nem tetszik, mint végső megoldás, mert egészségügyhöz kapcsolódó szakmám van, és elég sokat tudok a nemi betegségekről ahhoz, hogy ne akarjam elkapni egyiket sem. Másik oldalról meg úgy érzem szégyen, ha már egy dugásért is fizetni kell, bár ezt talán rosszul látom.
24/25 trükkös válasza:
Sziasztok én már 35 vagyok, semmi bajom a külsőmmel meg semmivel, egyszerűen szűz pasi maradtam. Jobban akarok dugni bárkinél de nem pénzért, jófej vagyok, csajokkal viszont nehezen oldódok, egyáltalán nem tudom hogy kell egy nőt ágyba vinni, pedig nem vagyok béna, sőt sokkal talpraesettebb vagyok a társadalomnál, valami olyasmi gond van a fejemben, hogy nem tudok gátlástalan lenni és nem tudnék valakit csak a szex miatt ágyba vinni aztán annyi, fontos nekem a nő a szeretet, gáznak érezném az egészet, hogy valakit ágyba vittem, megdugtam azt annyi meg én is neki ennyi voltam, persze biztosan jó.....Egyébként még semmilyen esélyem nem volt szexelni.
25/25 anonim válasza:
Kezelj úgy egy lányt, mint egy fiú haverodat. Józanul higgadtan. Jó ha faszbunkó szoktál velük lenni akkor azért az ne legyél. De ha hasonló az érdeklődése akkor kialakul a vonzalom idővel, mert tudtok beszélgetni erről-arról.. kijön az igazi éned a te humorod és stílusod nem pedig vmi betanult csajozós szar duma.. nem is igazán kell udvarolni meg ráparázni a szex témára nekem minden barátnőm úgy "lett", hogy beszélgettem velük, mint ember az emberrel és igazából ennek mind örült. Amelyik máshogy képzeli ezt el, az nem lett a barátnőm, ennyi. Sok értelmes lány van és rohadtul nem mind rusnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!