Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 év feletti szűz férfitársai...

20 év feletti szűz férfitársaim! Nem kicsit frusztrál titeket sem ez az állapot, mi?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 11:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
31%
22 vagyok , de eldöntottem, hogy nem leszek olyan ( már bocs, de nyomi ) aki 30 évesen is szűz. 23. Szülinapi ajándékom magamnak egy prosti . Legalább egyszer lesz nőm :-) Utána úgysem lesz egy darabíg mert sajnálnám rá a pénzt, inkább a kocsira költöm, azon legalább látszik a pénz XD
2012. jún. 25. 15:48
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

Csak kivancsisagbol kerdeznem:

A pasiknal a szüzesseg (föleg 20on felül) tenyleg egyenlö a ciki, gaz, problemas jelzökkel? Nincs olyan pasi, aki egyszerüen meg nem talalt olyat, akivel lefeküdne?

egy lany

2012. jún. 25. 17:05
 13/25 anonim ***** válasza:

Azokon az oldalakon kizárólag 30 fölötti, magas, nagyfarkú, tapasztalt férfit vagy nőt keresnek.

#12 Biztos van olyan is, olyan is biztos van aki nem akar szexelni, de szerintem a többségünknek vannak akadályozó tényezők: önbizalományhiány (külső, magasság, farok méret, stb miatt), pszichés gondok, stb, stb.

2012. jún. 25. 18:16
 14/25 LeftBehind ***** válasza:

12. - Egy részt ciki,mert tényleg frusztráló mikor azért basztatnak,mert szerintük nekem már dugnom kellett volna.A legfőbb probléma viszont,hogy tényleg szükségem lenne valakire...rohadt depresszív dolog az egyedüllét.

18/F

2012. jún. 25. 22:09
 15/25 anonim ***** válasza:
43%

20 év feletti szűz férfiak mind totál lúzerek. Én nekem sem volt sikerem a nőknél, prositval veszítettem el mert már a hétköznapjaimban is állandóan ez járt az eszemben. Egyszerűen nem tudtam arra figyelni amire kell. El kell menni örömlányhoz ha másképp nem megy. Büszke nem vagyok rá, de tény, hogy legalább az önbizalmamon javított a dolog. A sok rinyáló nőnek meg üzenem, hogy ha a pasiknak adnának több lehetőséget akkor nem kellene ilyesmikhez folyamodni.

20/F

2012. jún. 25. 22:25
 16/25 anonim ***** válasza:
73%
Engem 25. egyáltalán nem frusztrált aztán mikor 2 haverom (pár évvel voltak csak idősebbek) kezdett csak valahogy csak "problémává" válni. Viszont elég durván kihatott a munkámra/szabadidőmre probálkoztam lányoknál külsővel és az anyagi háttérrel nem volt gond, de tipikus barátzonába kerültem állandóan. Elmentem énis prostihoz, aztán úgy gondoltam mivel egy alkalom nemsok visszamentem ugyanahhoz a lányhoz, utánna bemutatott a barátnőjének (vágtam, hogy pénzre megy ki a játék de nem érdekelt) és stb,stb. Lényeg most kb. az nálam a helyzet, hogy önbizalom az egekben viszont eszem ágában se lenne barátnőt keresni, tökéletes alkatú hozzáálássú nőkkel lehet bármikor. Szal ügyesen kell ezzel bánni mert könnyen átlehet esni a ló másik oldalára. Igen tudom egy utolsó , gyenge jellemű söpredék vagyok, de mivel nem kötöm nyilvánosan ezt senki orrára és a lányokkal is kedvesen bánok a rendszer elég jól működik ...
2012. jún. 26. 01:16
 17/25 anonim ***** válasza:
uh bocsi a helyesírási hibákért, már késő van :)
2012. jún. 26. 01:24
 18/25 anonim ***** válasza:

Utolsó, miért lennél emiatt söpredék? A prostik azért vannak, hogy azoknak is lehessen örömük az életben, akik sikertelenebbek a csajozásban, külső - vagy egyéb okok miatt. Mondhatni, olyanok, mint a pszihológusok, amíg azok a lelkedet gyógyítják, a prostik a testi igényeid kielégítésével tesznek kiegyensúlyozottabbá.

A mai kor szégyene, hogy az emberek ezt nem tudják felfogni épp ésszel. "Ha csúnya vagy, nem kellesz, dögölj meg inkább egyedül. Ha meg prostihoz mész, mert a sok mai hülye pénz és kocsiorientált buta nő nem látja meg benned a brúszviliszt, akkor meg még söpredék is? Nevetséges.

2012. jún. 26. 07:22
 19/25 anonim ***** válasza:
Én 24/lány vagyok szintén szűz és pont annyira frusztrál, mint titeket fiúkat.
2012. jún. 26. 18:51
 20/25 anonim válasza:
Én 20 éves leszek októberben és eldöntöttem ha ezen a nyáron nem jön össze senkivel, akkor ősszel megajándékozom magam egy prostival :) Egyébként engem is k**vára idegesít, de ha belegondolok milyen lehet neked 24 évesen az durva. menj prostihoz.
2012. jún. 26. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!