20 év feletti szűz férfitársaim! Nem kicsit frusztrál titeket sem ez az állapot, mi?
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 11:59
1/25 anonim válasza:
Engem azert frusztral, mert tudom, hogy csakis a sajat hibambol nem volt eddig meg parkapcsolatom es nem kerult sor az elso szexre, csakis rajtam mulott, en csesztem el, hulyesegeket beszeltem be magamnak, ferfiatlanul viselkedtem, es nagyon nagyon nehez emiatt kikeveredni a gatlasok halojabol.
De a valtoztatas is rajtam mulik...
26/F
2/25 anonim válasza:
Huh... hát engem rettenetesen frusztrál...na.
Nem tudom nektek, hogy sikerül kibírni... De nekem nem menne. Minden elismerésem. Komolyan.
3/25 A kérdező kommentje:
24 múltam, és elmondhatom, hogy én is a saját hibámból adódóan vagyok szűz. A legrosszabb az, hogy ráadásul hajlamos vagyok másokat hibáztatni ezért, holott elsősorban én tehetek róla. Van, mikor úgy tartja kedvem, hogy lehordom mindenféle ,,prostinak" a nőket, pedig bennem van a gikszer.
2012. jún. 25. 12:18
4/25 Vree válasza:
Az a baj haver hogy senki nem fogja bevallani itt neked hogy őt nem is érdekli a szex és tök jól megvan nélküle. :D Mert amint elpottyantja hogy mondjuk 30 fölött szűz, rögtön rászállnának azok akiknek ez nem fér a fejükbe és megvádolnák, hogy meleg, hogy nem tud csajozni, hogy pszichikailag zavart, magyarul: lúzert próbálnának csinálni belőle úgy hogy neki semmi baja.
5/25 A kérdező kommentje:
És az is kellemetlen az egészbe, hogy úgy érzem, késő van már, és ezzel el is rontottam az egész életemet, gyakran úgy gondolom, hogy nincs miért tovább élnem. Sose tudtam, mégcsak nem is akartam egy nőt annyira megkedveltetni magammal, hogy belém szeressen akár. Most kezdem erősen megbánni mindezt, és szívem szerint végeznék is magammal.
2012. jún. 25. 12:25
6/25 anonim válasza:
Lassan 31 évesen vagyok ilyen helyzetben és egyre jobban leszarom az egészet.
7/25 anonim válasza:
Azért 24 évesen ne temesd már magad alig élté még valamit, de úgy beszélsz, mintha már 80 lennél. Elég sokan vannak így, ahogy te, szóval kár magad a földbe döngölni. Egy 24 éves férfi ne sírjon már, hogy sz/\r az élete, mert az nagyon szánalmas, ha így nyomod, akkor jóhogy nem bírtál még elkapni egy nőt se. Meríts egy kis erőt, állj talpra, légy határozott, és viselkedj férfiként. Akkor talán lesz majd nőd.
8/25 anonim válasza:
Nincsen,20 évesen elmentem prostihoz,gond megoldva.
9/25 anonim válasza:
Frusztrál, de sok msá dolog is amik némileg elvonják erről a figyelmem.
10/25 anonim válasza:
Annyi dugásra váró nő van fent az ismerkedős oldalakon, ott nem tudtok valakivel leszervezni egy dugit. Biztosan szívesen beavatnának titeket a rejtelmekbe. Sokan még élveznék is, hogy szűzek vagytok. Nem kell feladni, csak körbe nézni és próbálkozni. 38/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!