Szerintetek nagy baj ha egy 14éves lány már nem szűz?
Igen baj,éretlen kislány vagy még.Még azt sem tudod mi a szerelem,mert ahhoz is fiatal vagy,ilyenkorban nincsenek még olyan mély érzelmek,agyilag,lelkileg és érzelmileg is korai volt,mert nem értél meg rá,nem beszélve arról,hogy a személyiséged sincs még kifejlődve teljesen és súlyos károkat okozhattál magadnak.
Mire volt jó de komolyan??
Az első szexuális aktus,meghatározza a későbbi szexuális életet a személyiséget,és sok esetben a gondolkodásmódot is. Nem beszélve arról,mennyi hátrányod lehet,ha az első nem volt jó,nem voltorgazmusod,nem voltál felkészülve rá,és mennyire fogod bánni,hogy így elsietted és beálltál a többi birka tini mögé akik éretlen kölykökként már szexelnek,mert szerintük menő,meg azt hiszik elég felnőttek hozzá.
Szerintem nem siettem el, és igen szerelmes voltam/vagyok :)
köszi a válaszokat!
(Az előttem szólót szépen megkérem, ne reagáljon a hozzászólásomra, én sem teszem.)
Kérdező:
Alapesetben, ha kapcsolatban történt, éreztél valamit a partner iránt, és nem bántad meg, akkor semmi probléma.
(Én is 14 voltam, vagyis majdnem 15, de fel sem merült bennem soha, hogy megbántam volna.)
Viszont te kiírtad ezt a kérdést, amiből én azt feltételezem, kételyeid támadtak, mintha nem lennél biztos benne, hogy jól döntöttél, különben nem mások véleménye számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!