Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek nagy baj ha egy...

Szerintetek nagy baj ha egy 14éves lány már nem szűz?

Figyelt kérdés
14éves vagyok és elvesztettem a szüzességemet..szerintetek ez nagy baj? és a szüleim rájöhetnek hogy már nem vagyok szűz?

2012. jún. 24. 16:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Azt, hogy nagy baj, neked kell tudnod. Hogyan történt? Szerelmes voltál? Sajnos ebben a világban szinte ez ma már természetes:(
2012. jún. 24. 16:24
 2/13 anonim válasza:
56%
Hát kissé elsietted ez tény.
2012. jún. 24. 16:25
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
ja gyerek vagy még
2012. jún. 24. 16:27
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Kár volt még elsietni, ha nem szólod el magad a szüleid sosem jönnek rá.
2012. jún. 24. 16:31
 5/13 anonim ***** válasza:
59%

Igen baj,éretlen kislány vagy még.Még azt sem tudod mi a szerelem,mert ahhoz is fiatal vagy,ilyenkorban nincsenek még olyan mély érzelmek,agyilag,lelkileg és érzelmileg is korai volt,mert nem értél meg rá,nem beszélve arról,hogy a személyiséged sincs még kifejlődve teljesen és súlyos károkat okozhattál magadnak.

Mire volt jó de komolyan??

Az első szexuális aktus,meghatározza a későbbi szexuális életet a személyiséget,és sok esetben a gondolkodásmódot is. Nem beszélve arról,mennyi hátrányod lehet,ha az első nem volt jó,nem voltorgazmusod,nem voltál felkészülve rá,és mennyire fogod bánni,hogy így elsietted és beálltál a többi birka tini mögé akik éretlen kölykökként már szexelnek,mert szerintük menő,meg azt hiszik elég felnőttek hozzá.

2012. jún. 24. 16:32
 6/13 A kérdező kommentje:

Szerintem nem siettem el, és igen szerelmes voltam/vagyok :)

köszi a válaszokat!

2012. jún. 24. 16:42
 7/13 anonim ***** válasza:
46%

(Az előttem szólót szépen megkérem, ne reagáljon a hozzászólásomra, én sem teszem.)

Kérdező:

Alapesetben, ha kapcsolatban történt, éreztél valamit a partner iránt, és nem bántad meg, akkor semmi probléma.

(Én is 14 voltam, vagyis majdnem 15, de fel sem merült bennem soha, hogy megbántam volna.)

Viszont te kiírtad ezt a kérdést, amiből én azt feltételezem, kételyeid támadtak, mintha nem lennél biztos benne, hogy jól döntöttél, különben nem mások véleménye számítana.

2012. jún. 24. 16:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Én miután betöltöttem kicsivel utána, mert nagyon szerettük egymást.. utána még egy évet együtt voltunk a barátommal. Igaz nekem is korai volt, de ha szerettétek/szeretitek egymást és jó volt akkor nincs gáz:)).
2012. jún. 24. 20:50
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nem kortól függ ki mennyire érett. 14 évesen is tudhatja mi a szerelem és nem hiszem, hogy agyilag,lelkileg és érzelmileg is korai volt, ezt döntse el ő mikor kész rá. Kevés lánynak van az elsőnél orgazmusa. Én is 14 voltam és egy percig sem bánom pedig én nem voltam szerelmes. A legjobb barátommal vesztettem el és most tökéletes a szexuális életem a barátommal. Nem mindenki azért veszti el 14 évesen, mert "hú de menő leszek akkor", hanem, mert ő akkor szeretné. Szerintem egyáltalán nem baj, ha nem bántad meg. Nem jöhetnek rá, de lehet jobb lenne ha elmondanád nekik.
2012. jún. 25. 20:42
 10/13 anonim válasza:
59%
Az "öregebb" emberek elitélik azokat akik 14-15 évesen már nem szüzek. De ha szerelmes és készen áll rá, akkor miért ne?!mondjuk én még szüz vagyok,de már beszéltünk a szexről a pasimmal.Szerintem ne szégyeld magad!!15/L
2012. jún. 26. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!