Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek nagy baj ha egy...

Szerintetek nagy baj ha egy 14éves lány már nem szűz?

Figyelt kérdés
14éves vagyok és elvesztettem a szüzességemet..szerintetek ez nagy baj? és a szüleim rájöhetnek hogy már nem vagyok szűz?

2012. jún. 24. 16:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Felesleges szégyelnie magát. Nem korfüggő, mert van aki 18 évesen még mindig kislány de van aki 14 éves és már jóval komolyabban gondolkozik mint a vele egyidősek.
2012. jún. 26. 18:09
 12/13 anonim ***** válasza:
mondják ezt a 14-15 éves kislányok akik már széttették a lábukat...
2012. jún. 26. 19:07
 13/13 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül kislány, aki 14-15 éves. Láttam már rengeteg 15éves lányt, aki érettebb, mint néhány 18-19 éves, de igaz, hogy a többség azért veszti el, mert szerinte már kínos ha 14évesen még szűz. Nem 14-15 évesen mondom azt, hogy nem gáz, de csak akkor nem gáz, ha ő nem bánta meg és nem azért tette, mert menő akar lenni. (:
2012. jún. 29. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!