Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 évesen még szűz vagyok....

20 évesen még szűz vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és még igazából nem feküdtem le senkivel. Majdnem minden mást csináltam már,(és elég jó technikáim vannak hogy konkrét sex nélkül is ki tudjak elégíteni egy pasit) de vhogy még nem tudtam eljutni senkivel odáig, ténylegesen lefeküdjünk, ilyen szinten még senkiben nem tudtam megbízni...az a baj,h nagyon sok pasi érdeklődik utánam, mert ennek ellenére azt mondják, h elég nagy a szexuális kisugárzásom, de mindegyiket csak lerázom, mert nem merem elmondani...Mit csináljak??ettől nem ijednek meg a férfiak???

2012. máj. 11. 23:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem bejönne, az biztos *.*
2012. máj. 12. 16:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon bejönne! *.*
2012. máj. 12. 19:58
 13/14 Ilyen Nincs válasza:

Szerintem ezt kifejezetten szeretik a pasik. A barátom is odáig volt az örömtől, amikor megtudta, hogy még szűz vagyok. Imádta, hogy nekem ő volt az első.

azóta együtt vagyunk:)

2012. máj. 15. 16:01
 14/14 Babusnyuszko válasza:
Akkor és azzal szexel először, akivel tényleg akarsz, ha úgy érzed megérdemli és tisztel.
2012. máj. 16. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!