Ciki ha 16 evesen szuz vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!egy 16 eves lany vagyok es sokan leneznek azert mert meg szuz vagyok,volt mar olyan baratom akik rakartak venni a dologra de en ugy erzem hogy ez nekem meg korai!Valami tanacs?2012. máj. 10. 19:05
1/21 anonim válasza:
Nem. 30 évesen inkább. Szóval nem vagy elkésve. Én is az vagyok csak fiú és 19 éves. Engem nem zavar :)
2/21 A kérdező kommentje:
amugy meg miert ciki?
2012. máj. 10. 19:09
3/21 anonim válasza:
Nem. Az ciki, hogy felmerül benned ez a kérdés...
Én 18 voltam, mikor elvesztettem és nem érdekelt ki szerint ciki, ki szerint nem. Hiszen nem másokról volt szó, hanem Rólam! Te se mások szavára adj egy ilyen dologban.
25/N
4/21 anonim válasza:
16 évesen sőt, szerintem akár még 18 évesen sem gáz ha valaki szűz:) De az is teljesen normális ha vali 14 évesen elveszti:D Ha van az illentőnek barátja, és azért nem 1 hete járnak + szeretik egymást, akkor szoktak lefeküdni.(a többség:D). Szerintem ne ezt ne siettesd.
Ráér még bőven, és aki emiatt lenéz, az egy idióta gyökér...
5/21 A kérdező kommentje:
Volt mar olyan baratom akinek megmondtam hogy en nem akarom es meg varnek vele es nem telt bele 3 het es elhagyott.:(...
2012. máj. 10. 19:15
6/21 Hanariko válasza:
előttem szóló, hát a többség mostanában pont hogy nem szerelemből fekszik le, na mindegy. szerencsére (illetve biztosan) vannak kivételek. Kérdező: egyáltalán nem ciki, én 18 vagyok és szűz. semmi kivetni való nincs benne, sőt lassan oda jutunk, hogy egy kiemelkedő érték lesz.
8/21 anonim válasza:
Én 19 évesen veszítettem el a szüzességem, és nem bánom hogy eddig nem csináltam mással, mert így életem szerelmének ajándékoztam magam <3
9/21 anonim válasza:
Dehogy ciki..ha valaki ezért lenéz,elég gyerekes.
10/21 anonim válasza:
O.o Jesszus már idáig fajult a helyzet???? a kérdésed ciki -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!