Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 évesen még szűz vagyok....

20 évesen még szűz vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és még igazából nem feküdtem le senkivel. Majdnem minden mást csináltam már,(és elég jó technikáim vannak hogy konkrét sex nélkül is ki tudjak elégíteni egy pasit) de vhogy még nem tudtam eljutni senkivel odáig, ténylegesen lefeküdjünk, ilyen szinten még senkiben nem tudtam megbízni...az a baj,h nagyon sok pasi érdeklődik utánam, mert ennek ellenére azt mondják, h elég nagy a szexuális kisugárzásom, de mindegyiket csak lerázom, mert nem merem elmondani...Mit csináljak??ettől nem ijednek meg a férfiak???

2012. máj. 11. 23:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha szeretnek, akkor ez nem számít. Mint ahogy a bizalomnak sincs sok köze a szexhez. Kinevetni nem fognak.

Ha következő hónapig nem oldódna meg a problémád, hívd a szűz-oltók ingyenes zöld számát!

2012. máj. 11. 23:42
 2/14 anonim ***** válasza:
Mitől ijednének meg? :) Engem például teljesen hidegen hagy, hogy szűz vagy sem a lány :) Nem csinálok belőle problémát :) Pláne ha kapcsolatról van szó ez nem probléma :) Hogy mit tegyél az a te döntésed :) Ha várni akarsz még valakire akiben bízol annyira várj, ha más terved van csináld azt. 22/F
2012. máj. 11. 23:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem, ettől lesznek bátrak!!! :P
2012. máj. 11. 23:43
 4/14 anonim ***** válasza:

csak olyannal kezdj akiről látszik hogy nem egy tahó, nah neki nem lesz baj ha szüzike vagy

f18

2012. máj. 11. 23:53
 5/14 anonim ***** válasza:
ne mond meg nekik, hanem egyszer miután már alaposan elősíkosítottátok egymást ülj rá! :-)
2012. máj. 11. 23:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Tele van az oldal 20+ szűz fiúkkal keress meg egyet, az biztos nem fog megijedni ettől.
2012. máj. 12. 00:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Ki ijedne meg ettől? :) ne viccel. Egy kapcsolatban az a legfontosabb, hogy normálisak legyetek egymással, nem számít, hogy szűz vagy-e vagy sem...

Ha van kedved... szívesen megismernélek! 27f

egyébként honnan írsz? Tanulsz még vagy már dolgozol?

2012. máj. 12. 01:03
 8/14 anonim válasza:
Például rajtam sokat segíthetnél, rámférne a gyakorlás, bár én sem tudnék lefeküdni akárkivel, szóval megértelek.
2012. máj. 12. 01:13
 9/14 anonim ***** válasza:
A szex neked tabu dolog, nyilván nem ezzel kell nyitni szia szűz vagyok, próbálj ismerkedni és zárd ki ezt a dolgot hogy szex (nem úgy értem hogy a szex-et csak mint témát)... Azt ha minden jól sikerül a nagy Ő-vel bármikor találkozhatsz.... 20/F
2012. máj. 12. 08:34
 10/14 anonim válasza:
Èld tovàbb az èleted.Nem kell semmit tenned.Annyi az egèsz hogy elöbb ismerd meg a partnered mint embert mielött bàrmilyen àgyjelenet következne ès itt nem csak a szexre cèlzok.Amíg nincs meg egy bizonyos fokù bizalom ùgy igazàbòl nem tudod majd odaadni magad senkinek mèg ha le is fekszel az illetövel.
2012. máj. 12. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!