Tényleg nagyon gáz, ha 17 évesen még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Amúgy lány vagyok.2012. ápr. 14. 21:25
2/16 anonim válasza:
Lerágott csont. Még mindig nem gáz.
3/16 anonim válasza:
dehogy gáz O.o én 20 vagyok és szűz !!!!
5/16 anonim válasza:
1. Szerintem nem az.
2. Miért foglalkozol azzal hogy mások mit gondolnak erről?
6/16 anonim válasza:
Ha te nem érzed annak, akkor nem, másokkal meg nem kell foglalkozni.
Egy 22 éves szűz lány
7/16 A kérdező kommentje:
Akkor jó, megkönnyebbültem. :) Am nem vagyok ribanc, csak nagyon rosszul esik, emiatt szekálnak... :/
2012. ápr. 14. 21:36
8/16 anonim válasza:
Szánalmas ha emiatt szekálnak. Valószínűleg kis r*bancok, akiket meghúztak már párszor. Nagyon is jó dolog ha 17 évesen szűz vagy. Én 19 évesen veszítettem el, pedig nem vagyok és akkor sem voltam csúnya lány.
10/16 anonim válasza:
Pont ezen gondolkoztam a minap. Az osztályunkban egy csomó csaj elvesztette 14-15 éves korában, én pedig még most is az vagyok. De szerintem nem gáz, sőt, én örülök neki, hogy nem feküdtem le rögtön az első pasival. :D
17 éves, szintén szűz lány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!