Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 28 éves szűz pasi vagyok....

28 éves szűz pasi vagyok. Diplomás, mérnök. Van állásom elég jó fizetéssel. Bulizni is járok évek óta rendszeresen. Mi lehet az oka hogy soha nem alakul ki senkivel kapcsolat?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 20:17
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

"mi férfiak a szép nőket szeretjük és nem az okos rondákat"

Én Téged nem ismerlek, és más hasonló vélekedésűt se, de ismerek néhány száz férfit - mind jóbarátom -, aki nem így gondolkodik. És főleg nem gondolják, hogy egy okos nő ronda.

És főleg nem utcán szólítanak le ismeretleneket párkapcsolat céljából...

2012. máj. 14. 03:35
 52/57 anonim válasza:
21%
lehet h kicsi a péniszed,és ezáltal nincs önbizalmad! ez ne hátráltasson,kis pöccsel is lehet jót baszni!!!
2012. máj. 14. 12:37
 53/57 anonim ***** válasza:
Nem jó helyen keresed. Mit gondolsz a buliban milyen csajt keresel?:D Ha onnan keresed életed párját akkor nyugdíjba is vonulhatsz. Másik dolog, hogy megfontoltabbnak kellene lenned, hogy kivel állsz szóba. Egy olyan nővel szóba állni aki a hátad mögött már a másik pasival nyomja az....XD Rossz helyen, rossz nőkkel ismerkedsz vagy nem is ismerkedsz. Ja a diplomáddal és a jó fizetéseddel ne vágj fel, ha csak nem k*rvára fáj a fogad.
2012. máj. 29. 12:40
 54/57 anonim ***** válasza:

40/53 63% ennyi baromság egy helyen!

"- otthagyja a nőt, ha hivja a kötelesség, a nő egyszerűen nem lehet fontosabb számára, mint az, hogy megmentse a világot, és a nő ezért tiszteli, rajong érte "

Ezért van az, hogy sok nő válást választja. A igényli a törődést, nem az elhanyagolást.

"A nőnek a szépsége a fő értéke" -na b*zd meg ekkora sekélyességet! Érdekes, én azt látom, hogy jóvágású férfiak mászkáltak kövér, molett vagy szimplán csúnya nőkkel...

A férfinél nem fontos a külső? Ezt nem gondolod komolyan! Dehogyisnem a nőknek az elvárásaik a magas, sportos..stb vel kezdődnek.

Általában nem szeretik a csúnya fazonokat, ha ez nem így lenne, nem lenne tele síró csúnya fazonnal a GYIK.

2012. máj. 29. 13:07
 55/57 anonim válasza:
Figyi ha van lóvéd bőven akkor miért nem mész el ismerkedő tanfolyamokra? Tudok neked mutatni egy ilyet Pesten van én is voltam egy előadáson, csak nekem túl drága lenne beiratkozni mert még tanuló vagyok. Csábítás akadémia a neve vannak ingyenes előadások is elmehetsz megnézni hogy érdekel-e a dolog.Én szívesen jelentkeznék csak nincs rá pénzem.
2012. máj. 29. 13:12
 56/57 anonim ***** válasza:

"Diplomás, mérnök. Van állásom elég jó fizetéssel. Bulizni is járok évek óta rendszeresen."

Mert sem a diploma, sem a jó állás, sem a jó fizetés és a buli sem fogja betenni helyetted oda a nőnek.

Azt neked kell!

2012. máj. 29. 19:22
 57/57 anonim ***** válasza:
héj öreg! van egy nő, akinek bejössz. Igaz olyan lányról van szó, aki szerint nem nagyon számit, hogy egy nő mennyire szép.
2012. máj. 29. 20:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!