28 éves szűz pasi vagyok. Diplomás, mérnök. Van állásom elég jó fizetéssel. Bulizni is járok évek óta rendszeresen. Mi lehet az oka hogy soha nem alakul ki senkivel kapcsolat?
"mi férfiak a szép nőket szeretjük és nem az okos rondákat"
Én Téged nem ismerlek, és más hasonló vélekedésűt se, de ismerek néhány száz férfit - mind jóbarátom -, aki nem így gondolkodik. És főleg nem gondolják, hogy egy okos nő ronda.
És főleg nem utcán szólítanak le ismeretleneket párkapcsolat céljából...
40/53 63% ennyi baromság egy helyen!
"- otthagyja a nőt, ha hivja a kötelesség, a nő egyszerűen nem lehet fontosabb számára, mint az, hogy megmentse a világot, és a nő ezért tiszteli, rajong érte "
Ezért van az, hogy sok nő válást választja. A igényli a törődést, nem az elhanyagolást.
"A nőnek a szépsége a fő értéke" -na b*zd meg ekkora sekélyességet! Érdekes, én azt látom, hogy jóvágású férfiak mászkáltak kövér, molett vagy szimplán csúnya nőkkel...
A férfinél nem fontos a külső? Ezt nem gondolod komolyan! Dehogyisnem a nőknek az elvárásaik a magas, sportos..stb vel kezdődnek.
Általában nem szeretik a csúnya fazonokat, ha ez nem így lenne, nem lenne tele síró csúnya fazonnal a GYIK.
"Diplomás, mérnök. Van állásom elég jó fizetéssel. Bulizni is járok évek óta rendszeresen."
Mert sem a diploma, sem a jó állás, sem a jó fizetés és a buli sem fogja betenni helyetted oda a nőnek.
Azt neked kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!