28 éves szűz pasi vagyok. Diplomás, mérnök. Van állásom elég jó fizetéssel. Bulizni is járok évek óta rendszeresen. Mi lehet az oka hogy soha nem alakul ki senkivel kapcsolat?
Mert egy lúzer vagy.
Ennyi évesen szűznek lenni:)
Leforgadhatják veled a 40 éves szűz 2-t:)
vagy nem kezdeményezel, vagy nem helyesen kezdeményezel. Javaslom figyelmedbe a randiguru filmet. Akárki megnézi 2-3x és meg is fogadja, az biztos szerezni fog egyet!
De azért a külső sem számít. Ne a pénzeddel próbálj meghódítani senkit, és ne is azzal h helóó diplomás mérnök vagyok. Ne rólad legyen szó beszélgetéseknél. Kérdezz róla.. A nők önzőek (igen persze utálom a nőket, konyhában a helyük stb..) Ez genetika. Nem mindenkire érvényes, de nagyrészt. De ne érts félre, nem olyan szinten azok, hogy csak ők és senki más, hanem más a felfogásuk. Amíg a pasik ink. a párjukkal törődnek, addig a nők is.. a pasi párjával..:) viccet félretéve. Nézd meg a filmet:)
Küldj képet priviben és elmondom hogy mit kéne változtatnod!
23/N
Ennyi információból fogalmam sincs mi a gond, de nyilván a hiba az ön készülékében van.
Tegyél ki képet.
Lehet nem is akarsz barátnőt, túl válogatós vagy, rossz a kisugárzásod, nem kezdeményezel, félsz, szájszagod van...stb. Nem tudom. Bulihelyen meg nem lehet normálisan ismerkedni, ezt jegyezd meg! Én is próbáltam, de ott olyan pasik vannak, akik dugni akarnak, vagy olyanok akik egyáltalán nem. Gondolom ez nőre is igaz lehet. Sokan fikázzák a társkereső oldalakat, de ha okosan csinálja az ember, jó szolgálatot tesz. Ha akarod elmondom a tapasztalataimat, mindig ott ismerkedtem, azóta férjnél vagyok szóval már nem, de gondolom sokat nem változtak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!