28 éves szűz pasi vagyok. Diplomás, mérnök. Van állásom elég jó fizetéssel. Bulizni is járok évek óta rendszeresen. Mi lehet az oka hogy soha nem alakul ki senkivel kapcsolat?
"Társkeresőn az a baj, hogy a csajok 100%-a a tökéletes Adoniszt várja, függetlenül attól hogy ő hogy néz ki."
Nem. A csajok 98%-a a tökéletes Adoniszt várja, függetlenül attól, hogy ő hogy néz ki. Persze válogatnak, mert ott megtehetik. De ellenkező esetben Te is válogatnál, mindenki azt teszi, ha van rá lehetősége. Biztos Te sem beszélnél meg személyes találkozót egy púpos basedow kóros nővel, ha ez a képek alapján látható.
Persze, hogy egy társkeresőn több visszautasítást kapsz, mert egységnyi idő alatt több az interakció. Még akkor is ha ezek felületesek. Ebből kifolyólag a visszautasítás itt nem kudarc, csak egy megszűnő információ csere. Akinek nem olyan ronda a fényképarca, hogy a kutya is sírva fakad rajta, annak van esélye egy társkeresőn. Nem holnapra, lehet nem is holnap utánra lesz eredménye. Ha Te felmész, felmehet hozzád hasonlólány is.
A férjemet ott ismertem meg. Az adatlapja alapján rettentő értelmesnek találtam (úgy írt mint én, hasonló dolgokat...stb), a képe is szimpi volt, de mivel őszintén kiírta, hogy csak 162 centi nem is írtam neki. Először.
De csak nézegettem, lemértem magam hány centi vagyok (164), hasonlítgattam, filozofáltam, aztán írtam, gondoltam legalább barátok leszünk, ha leszünk.
De csak elvett feleségül a kis piszok. :-D
sok múlik a szöveges bemutatkozáson, mert azon az Adoniszt várók nagy része átsiklik, nem is baj, ha a felszínes pitsák nem állnak veled szóba. Az életben sem fognak. Viszont ha nem mersz, vagy nincs lehetőséged szóban bemutatkozni egy lánynak itt egyszerre többnek is megteheted írásban.
HA nem veszed véresen komolyan rettentő szórakoztató egy ilyen oldal.
Persze nem akarlak rábeszélni. Amúgy a randihely.hu régen nekem bejött. Az ingyenes is.
Ezt nem csak úgy a levegőbe mondtam hogy a társkeresőkön ez megy. Én még fizetős társkeresőn is voltam sokáig, nem csak az ingyenes szarokon.
De tény, hogy ott már egy picike szépséghiba is végzetes lehet az ismerkedés szempontjából. Nyilván ha az ember élőben ismerkedik és mondjuk belülről is megfog valami valakiben, akkor engedékenyebb leszel a külsejével kapcsolatban. No, nem mintha nekem csak picike szépséghibáim lennének, de pl. egyik kollégámnak aki a nők szerint jóképű, annak sem jött össze semmi interneten mert nem fotogén az arca.
Az ilyen társkeresők azoknak jók akik jól néznek ki és meg akarják csalni a barátnőjüket mert újdonságra, kalandra vágynak. Neten le lehet hazudni a csillagokat az egekről, a csajok minden szót elhisznek egy széparcú profilképnek.
Annyit még elmondok, hogy mit nem szeretnek a normális lányok egy ilyen helyen, kvázi meg sem nézik a profilt.
1. Ha nincs kép, vagy az túl kicsi, napszemüvegben ábrázoló. A félmeztelen képeket, a kocsival, nyaraláson, pénzzel "pózoló" képeket és egyéb nyalánkságokat. Ha jót akarsz nem csak egy képet töltesz fel, min. 3-at és lehetőleg emberinek mutasson, különböző szögből.
2. A "komoly kapcsolatot keresek", "Téged kereslek", "Az álmokat valóra kell váltani" no meg egyéb ciki, elcsépelt vagy lopott szlogenekkel induló adatlapokat. A kreativitás hiánya ugyanis csúnya mínusz pont.
3. A hiányosan kitöltött adatlapokat. Ez vonatkozik a hosszú szöveges részre is, nem igaz, hogy valaki nem tud írni magáról annál többet, hogy "vidám, őszinte pasi vagyok". Aki nem tud, az gázos.
Poénból belinkeltem pár full gáz adatlapot, ilyennel nem sok jóra számíthat a delikvens, de nyiván nem is azért vannak ott. Tudjuk...
Itt van egy normális profil, ennek valószínűleg akkor is válaszolnék, ha nem tetszene a kinézete, mert humoros, és és volt mersze értékelhető képet feltenni magáról. Látszik, hogy komolyan társat keres.
Ennél még jobb, ha még több vicces, néha önironikus leírást készít magáról az ember és azt is leírja bővebben, hogy kit/mit keres. Igenis tessék megnevezni, hogy a kívánt személy pl ne legyen 140 kiló, legyen ép a fogsora, ne dohányozzon, vagy ne legyen alkoholista szerencsejáték függő szatír, és ne gyűjtsön emberi szerveket, de lehetőleg ne is fogyassza azokat.
Remélem segítettem és a linkeket meg lehet nyitni.
Kedves Kérdező!
Ennyi információból a következőket tudom elképzelni:
1. Nem kezdeményezel (eleget). Nagy az önbecsülésed, és ezért félsz a visszautasításoktól.
2. Nem azoknál próbálkozol, akiknél lenne esélyed. Sajnos szörnyű dolog, de ha az ember nem tud kompromisszumokat kötni e téren, akkor félő, hogy egyedül marad.
3. Kezdeményezel, de túl gátlásos vagy emellett még előfordulhat, hogy a szex témára is rá vagy görcsölve, mert félsz, hogy kudarcot vallasz, illetve attól, hogy ha a nő megtudja, hogy még nem voltál senkivel, akkor sarkon fordul. Ezt a fajta félelmet a nők leszűrik a gesztusaidból, viselkedésedből és az ismerkedés fázisában továbbállnak.
Én meg nem a levegőbe mondtam, hogy ügyesen is lehet csinálni, de igen, aki nem veszi a fáradságot, hogy normális képet csináljon magáról (mert 1000-ből biztos van három amin fotogénebb) és részletes, humoros, szórakoztató leírást készítsen annak valóban nem fog menni.
Azt sem garantált, hogy egy fotógén, humoros, intelligens fazon sikerrel jár, de ha nem tetszik próbálkozni kérem, ne is tessék panaszkodni. Amennyi fáradságot beleöltél a GYK-ba beleölhetsz másba is.
De nem muszáj ezzel próbálkozni, ez csak egy ötlet volt, mert én vagyok az ellenpélda, aki évekig ezzel molyolt, aztán sok idióta között találat egyet, aki nem volt az (nem nem igaz, több is volt, de csak egy vett el végül feleségül), de valamiért a pozitív dolgokat nem hallják meg az emberek. Nem szándékom itt téríteni.
Az meg, hogy jársz szórakozni édeskevés, vagy majd gondolod, hozzád mennek a nők, hogy "ÚÚÚÚÚ. úgy szeretnék veled ismerkedni." Vagy mi?
Menjél akkor beszélgess velük, udvarolj nekik.
5 lehetőséged van.
1. Munkahely
2. Szórakozó hely
3. Baráti társaság
4. Internet
5. Utca, tömegközlekedés
HA már mindegyiken mindent megpróbáltál, utána értetlenkedj. ÉS nem akarom azt hallani, hogy "áááá, az nem jó, mert XY-nak sem ment, meg ez meg ez megy ott, és egyébként is"
A felsoroltak közül mindegyikre tudsz fogadok mindjárt több indokot is mondani, miért nem jó. Persze, az indokok nyilván jogosak is, de akkor könyörgöm, mondjatok ezen kívül helyeket ahol kapcsolatokat lehet teremteni. NINCS. Pont. Vagy itt megy, vagy akkor sehol.
Azt Te sem gondoltad diplomával sem, hogy innen majd MI, ennyi infóból f@szán megmondjuk mi veled a baj. Másra nem tudok gondolni, minthogy segítséget szeretnél a módszereket, lehetőségeket illetően. Amit most meg is kaptál bőven, sőt, kapnál is, ha nem utasítanád vissza.
Na üdv,
Sz.
26/N
"aki nem veszi a fáradságot, hogy normális képet csináljon magáról "
De annak mi értelme van, ha a valóságban meg teljesen máshogy néz ki? És ehhez még hozzávehetjük, hogy lehet, még két értelmes mondatot sem tud valaki összerakni.
Nem hiszem el, hogy se az egyetemen, se a munkahelyen, vagy szórakozohelyen nem sikerült valamit összehozni, ha komolyan próbálkozott, és nincs valami difi.
Ha valaki nagyon akarja a dolgokat és szépen felöltözik, majd az utcán szólítgat le csajokat, nem hiszem el, hogy 2-3 órán belül ne lenne megfelelő jelentkező.
De ehhez azt kell, hogy az illető a saját "kaliberének" megfelelően keresgéljen.
"2-3 órán belül ne lenne megfelelő jelentkező."
nekem 20-30 éves belül se volt semmilyen jelentkező, pedig hidd el a saját kaliberemnél próbálkozok és elég sokat!
Annyi jó tanácsot írtak már a többiek, te meg mindent lefikázol (pl. 12, 14, 15, 16-os válasz)!
Mégis mit vársz?
Amúgy milyennek tartod magad, úgy értem külsőre?
21/L
"a saját kaliberemnél próbálkozok és elég sokat!"
De hogyan? Erről írhatnál pár sorban, hogy segíteni tudjunk. Illetve a küsőddel kapcsolatban is közölhetsz pár infot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!