28 éves szűz pasi vagyok. Diplomás, mérnök. Van állásom elég jó fizetéssel. Bulizni is járok évek óta rendszeresen. Mi lehet az oka hogy soha nem alakul ki senkivel kapcsolat?
"Te egyből látod egy nőn, ha szép. Ez az ő legfontosabb értékmeghatározójuk. "
"Köszi".....
na mutass már nekem léccike egy nőt, aki világhíres, de....ronda!
illetve mutass már nekem egy férfit, aki világhires, de...határozatlan!
sajnálom, hogy az egódba tiportam, de szerinted egy kövér nő fog bennünket érdekelni bármely nagy jófejsége ellenére, amit amugy azért fejlesztett ki, hogy kompenzálja testalkatát? A nőknek muszáj szépnek lenni, mi ettől indulunk be.
Ti nők meg nem attól indultok be, hogy jaj milyen szép ez a férfi.
Mopst ferdítrsz, ugyanis szót se ejtettél korábban a hírességről, pusztán azt állítottAD, HOGY NŐ LEGFŐBB ÉRTÉKE MINDEN ESETBEN A SZÉPSÉGE.
Úgy gOndolom, ha a feldficsért úrhoz hasonlóan értékes vagyok, mert villamosmérnök vagyok, és mellette szép, akkor már nem a szépség a FŐ értékem!!!
És BÁRMELY nőnél nem a szépség a fő érték, hanem úgy a jellem és tartalom, mint a férfinál. Ne felejtsd el, hogy a nőnek a férfi a szebbik nem.
Egyébként Heller Ágnes, Angela Merkel, Hilary Clinton, Theodora Duncan, Helen Keller, Martha Graham, BarbraStreisand, egyik se szép, és tudod mit, nekem egyik nő se szép, sőt férfiak közül is csak az, akikbe beleszerettem.:)
hát gratulálok, meg sok boldogságot, vagy mit szoktak ilyenkor mondani?
ne sértődjél be ennyire, mert szegény kérdezőnek el fog menni a kedve, ha látja, hogy a nők mennyire érdekes viselkednek néha.
"sajnálom, hogy az egódba tiportam, de szerinted egy kövér nő fog bennünket érdekelni bármely nagy jófejsége ellenére, amit amugy azért fejlesztett ki, hogy kompenzálja testalkatát? A nőknek muszáj szépnek lenni, mi ettől indulunk be. "
Szerintem a Magad nevében beszélj, a többi férfiéban nem.
Képzeld, énnekem meg minden férfiismerősöm értékes, majdnem mind többdiplomás, mégse indulok be ettől még rájuk.:) 10000-ből 9997-re krvára nem indulok be.
Sőt, melós srác is van 2, akikbe szerelmes vagyok, és kívánom, pedig én többdiplomás vagyok.
"mutass már nekem egy férfit, aki világhires, de...határozatlan!
"
Albert Einstein.
határozatlan emberek általában nem szoktak világrengető dolgokig felérni. Albert Einstein is biztos ugy volt a tudományos vitáival, hogy öööö Planck, hallod öööö igazad van ööööö én biztos rossszul gondolom...HIHETŐ
Egy pápa meg mindössze megszámlálhatatlan ember sorsa felett ügyködik.
Bizonyára felszedne téged egy faszi, ha odamegy, hogy tetszel neki, te meg benyomsz valami ellenálló szöveget, hogy jaj bocs, de ma nem pasizom, és a fickó meg elmegy sirni a sarokba....Mert ha neked a határozottság az nem a férfi egyik legfontosabb értékmérője, akkor téged az ilyen fickók is fel tudnak szedni, amit meg igencsak kétségbe vonok, ha már ennyire érzékenyen érintette női büszkeségedet, hogy mi férfiak a szép nőket szeretjük és nem az okos rondákat. Persze nyilván legyen okos is, de ha választani kell akkor elsősorban szép.
"Mert ha neked a határozottság az nem a férfi egyik legfontosabb értékmérője, akkor téged az ilyen fickók is fel tudnak szedni,"
Összevissza beszélsz. Először a mérnökséggel és a társadalomra hasznossággal jöttél, azután a hírességgel, most a határozottsággal. Lehet egy férfi bármilyen értékes, attól még nem fog tetszeni. A legtöbb férfi értékes, és ez messze nem elég egy szerelmi kapcsolathoz.
És lehet egy nő bármilyen szép, attól még nem fogják neki csapni a szelet. Pont a legszebb nőktől félnek a férfiak úgy, mint a tűztől. A legszebbeket kevesebbszer hívják randizni, mint a csúnyácskákat, ha már a leszólítós stílusúak viselkedését vizsgáljuk.
De én úgy úgysem tudok ismerkedni, csak régi baráti viszonyok jöhetnek szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!