Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 28 éves szűz pasi vagyok....

28 éves szűz pasi vagyok. Diplomás, mérnök. Van állásom elég jó fizetéssel. Bulizni is járok évek óta rendszeresen. Mi lehet az oka hogy soha nem alakul ki senkivel kapcsolat?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 20:17
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

,,3. Kezdeményezel, de túl gátlásos vagy emellett még előfordulhat, hogy a szex témára is rá vagy görcsölve, mert félsz, hogy kudarcot vallasz, illetve attól, hogy ha a nő megtudja, hogy még nem voltál senkivel, akkor sarkon fordul. Ezt a fajta félelmet a nők leszűrik a gesztusaidból, viselkedésedből és az ismerkedés fázisában továbbállnak."

Ugyan áruld már el, hogy ne tartson az efféle kudarcoktól az illető? Senki nem tudja ezt a helyzetet magabiztosan kezelni.

2012. ápr. 29. 19:43
 22/57 anonim ***** válasza:
58%

Ha 28 évesen szűz vagy még, akkor valami nagy gáz van.

Én is ismerkedtem netes társkeresőn. Találkoztam egy 23 éves informatikus sráccal. Elég jóképű volt, párszor randiztam is vele, de valahogy éreztem, hogy valami nem oké vele. Végül bevallotta, hogy még nem volt nője. Egyébként is volt pár dolog vele kapcsolatban, ami aggasztott (pl. ha hozzánk jött, anyámnak soha nem köszönt, ha étterembe mentünk nem adott soha borravalót). Úgyhogy inkább hagytam. Aztán elment egy kupiba, befizetett 2 nőre, és 1 hónapon belül becsajozott. Azóta el is vette a csajt, és van 2 gyerekük.

Alapvetően én nem vagyok annak a híve, hogy a férfiak kupiba járjanak, de azért valószínűleg nagyban növelné az önbizalmad. Ennyi idősen szűznek lenni nagyon gáz. Ha egyébként tetszenél is egy nőnek, ha ezt meghallja, le fog lépni, mert egyből arra fog gondolni, hogy valami komoly baj van veled.

Mellesleg én is társkeresőn ismertem meg a férjemet. Szóval működik. Igaz, 2 évig voltam tag, és sok lúzerrel megismerkedtem. De nem adtam fel, mert itt semmi más esélyem nem volt korombeli férfiakkal ismerkedni. Szerintem érdemes próbálkozni. És nem Adoniszra vágytam. De azért nem árt, ha előnyös fotót teszel fel magadról.

2012. ápr. 29. 23:07
 23/57 anonim ***** válasza:
40%
2 prosti megcsinálta a dolgot, amire te képtelen voltál szimplán türelmetlenség miatt. Őszintén tudok gratulálni hozzá-
2012. ápr. 29. 23:53
 24/57 anonim ***** válasza:
54%
Kár, hogy a magad fajta ribanc nőkből van tele az ország, ezért leszek kénytelen én is prostituáltakhoz járkálni.
2012. ápr. 29. 23:56
 25/57 anonim ***** válasza:
36%

Kedves 21/22!

"Ugyan áruld már el, hogy ne tartson az efféle kudarcoktól az illető? Senki nem tudja ezt a helyzetet magabiztosan kezelni."

Nem értem ezt a számonkérő "hangnemet". A kérdező kérdezett, én arra válaszoltam.

A kér(d)ésedre válaszolva:

Nem tudom a jó választ. Sosem voltam 28 éves szűz pasi, nem vagyok lélekbúvár, sosem ismertem személyesen hasonló cipőben járó embert.

De azt hozzátenném, hogy a te hangvételeden, és a kérdező többi kommentjén (és általában az oldalra író hasonló problémájú embereken) azt érzem, hogy ezt ti valami óriási felháborodással élitek meg. Pedig az extrém esetektől eltekintve (bántalmazás, súlyos testi fogyatékosság), ha a világon az egyetlen valami vagy valaki, aki miatt így alakultak a dolgok az éppen a főszereplő.

Persze mindig könnyebb mindent a körülményekre fogni és mindenben a hibát keresni.

Kívülállóként még a személyes véleményem az, hogy a kérdező így is fog maradni a problémájával együtt még egy jó darabig, mert a válaszaiból ítélve, szikrája sincs a változtatni akarásnak. Ő tudja, nekem aztán tényleg mindegy, csak arra ne kérjenek, hogy sajnálkozzak egészséges embereken.

2012. ápr. 30. 00:00
 26/57 anonim ***** válasza:
0%

Dehoooogy. Aki 20 fölött szűz, az jöjjön a GYIK-re sírni, hogy majd ápolgassák a kommentelők a lelkét, hogy "igenis a gonosz világ, hogy elbánt egy ilyen nagyszerű emberrel"...

Aki 20 fölött szűz és lőtávolban sincs egy kapcsolat, az gondolkozzon el, és próbáljon változtatni, ha változást akar. Persze ehhez kell igazán, hogy az ember férfi legyen, ami eddig 20-onX évig nem volt.

2012. ápr. 30. 00:11
 27/57 anonim ***** válasza:
40%
Próbáljon, persze...ha bizonyítani akar, egyből el lesz küldve a francba. Így akarjon változni az ember jó irányba...
2012. ápr. 30. 00:29
 28/57 anonim válasza:
Linkelnél magadról képet?
2012. ápr. 30. 00:51
 29/57 bmarko89 válasza:
65%

Na, álljunk meg egy szóra! Te ezt a sz.rt csak azért írtad ki, hogy a kommentelők ápolgassanak. Attól talán jobban érzed magad a számítógép mögött.

Elmondom mi a baj: a mentalitásod. Hogy állhatsz úgy a jó szándékú kommentelőkhöz is, hogy fikázod őket? Nyafogni, az nagyon megy. Valaki adhatna neked egy nagy pofont, felébrednél!

Ha folyamatosan azért nyafogsz, hogy mindenki ellened van és hogy neked milyen nehéz minden, akkor ne várj mást, mint hogy magad fogsz megöregedni, egyedül!

Hogy miért? Mert a hiszti és a pesszimizmus nem vonzó! Egyáltalán nem! Mégpedig a kommentjeidből ez jön le. Hiszen kinek kell egy púp a hátára?

Szedd össze magad, állj a sarkadra és Csapjad neki! Sikerülni fog! Hajrá!

2012. ápr. 30. 17:00
 30/57 anonim ***** válasza:
Szerintem az lehet a baj,hogy nem kezdeményezel és sokat sajnáltatod magad.Te vagy a férfi,neked biztonságot kéne adnod,nem önsajnálatot mutatnod...
2012. ápr. 30. 19:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!