28 éves szűz pasi vagyok. Diplomás, mérnök. Van állásom elég jó fizetéssel. Bulizni is járok évek óta rendszeresen. Mi lehet az oka hogy soha nem alakul ki senkivel kapcsolat?
Kedves 24-es. Azért ribanc egy nő, mert nem fekszik le veled? Nézz már utána, hogy mit is jelent, mert nem ezt.
Mellesleg nem értem, miért várjátok el, lúzer pasik, hogy a nők pusztán szívjóságból lefeküdjenek veletek. Ha valaki 23-28 évesen nem tudja, hogyan kell kielégíteni egy nőt, és még ahhoz is sóher, hogy egy randin borravalót adjon a pincérnek, akkor igenis menjen k.urvákhoz betanulni.
Nem azon múlik. De ha kiderülne, hogy a srác, akivel találkozgatok, még szűz elgondolkodnék. Ha meg minden alkalommal mondanám neki, hogyha eljön hozzánk, köszönjön már anyámnak is, hát akkor már duplán gáz...
Szerintem a kérdés eleve fake. Ha egy srác 28 évesen még szűz, akkor szerintem ő döntött így. Nincs ezen mit elemezni.
Szintén diplomás csinos nő vagyok, társkeresőn ismertem meg egy elég csúnyácska, nem diplomás férfit, mégis alakul már egy éve a dolog.
Csak hogy lásd, vannak kivételek, s lehet, hogy benned is van valami hiba...
Amúgy én is társkeresőn ismeretem meg a barátomat (diplomás mérnök, akkor még csak hallgató volt), és már 2 éve együtt vagyunk. Ő jól néz ki, csak remekül leplezte, de azóta jó pasit faragtam belőle. :)
Lényeg, hogy a társkereső nem hülyeség, olykor beválik.
21/L
Elhívtál már valakit?....
Mit csinálsz, ha tetszik valaki, és kik szoktak tetszeni?
"Ennyi idősen szűznek lenni nagyon gáz. Ha egyébként tetszenél is egy nőnek, ha ezt meghallja, le fog lépni, mert egyből arra fog gondolni, hogy valami komoly baj van veled. "
Ezt a női nem nevében kikérem magamnak!
A Magad nevében beszélj és a Magad nevében gonoszkodj!
"Nyilván ha az ember élőben ismerkedik és mondjuk belülről is megfog valami valakiben, akkor engedékenyebb leszel a külsejével kapcsolatban."
Én meg úgy gondolom, hogy pont a társkereső lehetne alkalmas arra, hogy előbb a belsőt ismerjük meg, hiszem egy hosszú bemutatkozásból sokkal jobban kiderülhet a jellem, mint akár többéves ismeretségből. A hétköznapokban ráadásul ritkán beszél az ember arról hosszan, hogy milyen társat keres, és mit tervez egy kapcsolat tartalmának. Nem? Itt pedig le is kell írni.
Sokan úgy házasok évekig, hogy nem szembesülnek avval, hogy azért elégedetlenek, mert egészen más jelentené nekik a beteljesülést, mint a házastársuknak. Van, aki közös céget szeretne, gyerekeket, más meg testi szerelmet orrba-szájba. Sokakban fel sem merül, hogy személyenként ennyire más elképzelések és vágyak lehetnek a párkapcsolat tartalmára vonatkozoan. A társkeresőben meg ott van feketén-fehéren.
Az viszont igaz, hogy az emberek jellemzően nem használják ki ezeket a lehetőségeket egy netes társkeresőben. Sokan még olvasni sem tudnak, vagy egész egyszerűen nem hajlandóak...
na öregem figyeljél. feltételezem, hogy valami müszaki pályát választottál (It, villamos, gépész, ilyesmi), ami nagyon nemes döntés volt. Késöbb irom le, hogy miért. Gondolom nem voltak csajok az iskolában. Az nagyon kellemetlen tud lenni, mert én is szivtam emiatt sokat (3 év depresszió, pszichoterápia, ilyesmik). De figyelj, aki ilyen szakmát választ, az legalább csinál valami értelmeset is a világnak, nem csak kávézgat meg cigizget meg fecserészik a munkaidő kb felében. TESZEL VALAMI ÉRTELMESET A VILÁGNAK! Nem tudod még talán elképzelni sem, de a nők számára ettől nagyobb vonzalmat kiváltó dolog NEM LÉTEZIK. Ismerd fel, hogy mindez 10000000x többet jelent a külsőnél vagy egyéb felszines dolognál. Jelen állapotodban inkább egy kis szorgos hangya vagy. Tipikus jelenség, de ne aggódj. Herékkel kell rendelkezned, hogy ez a nőzés dolog megoldódjon. A férfi attól férfi, hogy olyan dolgokat csinál, amik ellenállásba ütköznek. Pl a törvény ellenállásába, vagy a természet erőinek ellenállásába. A nőknek is van ellenállásuk, amin neked a férfiasságoddal kb. keresztül kell gázolnod. Tisztában kell lenned az értékeiddel, hogy ki vagy, meg mi vagy. Mert a nők elég jol fel tudják mérni, hogy te mennyit érsz, mennyire tudod kommunikálni feléjük az ún. értékeidet. Te egyből látod egy nőn, ha szép. Ez az ő legfontosabb értékmeghatározójuk. Ők viszont nem látják rajtad, hogy mennyit érsz. A külsőt most felejtsd el.
Tegyük fel, hogy egy sikeres ember vagy. Aki hires is mondjuk. A rajongóidat könnyen meg tudnád dugni, mert felajánlkoznának. De a szinteden lévő nagy kaliberű nők még igy is ellenállnának és elvárnák, hogy igenis DOLGOZZ MEG értük! És hiába már akkor benedvesednek, amikor rád gondolnak, akkor sem fognak az öledbe borulni.
Pl láttad a vasembert? Nézd meg akkor.
Az a baj, hogy nem tudod kifejezni azt, hogy mennyit érsz, illetve nem tudsz férfiként viselkedni nőkkel. Elég könnyü dolgod van pedig, mert csak meg kell tanulnod kommunikálni a nőkkel. Nem kell egzisztenciát épitened, vagy hasonlóan mélyebben lévő dolgok.
Az a probléma, hogy ez egy olyan folyamat, amin végig kell menned, ami eléggé szivás. Mint kb bármi más, amit meg akarsz tanulni 0-ról. Nehéz, küzdelmes. Most ugye nem akarok itt reklámot senkinek, de feltételezem, hogy igen kvalifikált koponya vagy, és nem ijedsz meg attól a ténytől, hogy mások már leirták azt, ahogyan férfit faragtak magukból a nők előtt.
És az a vicc, hogy nem tudod a külsődet sem okolni, mert a személyiségedben eszközölt változások kiülnek a fizimiskádra is. Testtartás, tekintet, beszédstilus. Ruhákat meg gondolom tudsz venni, ha jellemtelen az öltözködésed.
A vasembert meg tényleg nézd meg. És ilyen aproságokat figyelj meg pl:
- otthagyja a nőt, ha hivja a kötelesség, a nő egyszerűen nem lehet fontosabb számára, mint az, hogy megmentse a világot, és a nő ezért tiszteli, rajong érte
most öszintén, te nemet tudnál e mondani egy top nőnek, mert éppen dolgoznod kell? Jelen állapotodban nyilván nem, de azzal, hogy imponálnál a nőnek, hogy őt neveznéd ki az életedben elsőszámú jelenségnek, akkor egyszerüen kiábrándulna belőled.
Röviden összefoglalva ezek a nemi szerepek valahogy ugy vannak, hogy a férfiak harcolnak a fajfennmaradásért ezzel a durva világgal szemben, a nők meg támogatják őket érzelmileg, gondoskodásilag, szexileg és viszont. DE ez nem kölcsönös függés, mert a férfinek önmagára utalva is fenn kell tudnia maradnia. Nem befolyásolhatják a külső tényezők a férfi belső jellemszilárdságát. Ha igy kellene ennek lennie, már régen kihaltunk volna.
Nagyon hosszu és kacifántos téma ez. De te választasz, hogy megtanulod e, amit eddig nem sikerült, vagy maradsz szűz. Mondjuk sztem ha már nagyon nem bizol a változásban, akkor olyan radikális módszert is választhatsz, hogy gyüjtesz pénzt, és mondjuk egy fél évre megszünsz létezni. Ami voltál az megy szépen a kukába, és csinálsz magadnak egy új, jobb szoftvert, ami már a helyén kezeli a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!