Egy vibrátorral veszítsem el a szüzességem 13 évesen?
Figyelt kérdés
Egy ideje szoktam maszturbálni, de csak a csiklóorgazmusig jutottam el. És ez már mániámmá vált. Nagyon jó érzés és szeretnék egy vibrátort. Már nézegettem a neten és lenne rá pénz meg minden csak nem akarom, hogy a szüleim megtudják. Mit csináljak ?2012. ápr. 16. 14:59
31/34 anonim válasza:
Nem gondoljátok egy 13 évesnek ilyen tanácsokat adni több mint meggondolatlanság. Hülye. agyatlan ri..ncok tanácsolnak ilyeneket. Egy 13 évesnek ,legyenek más gondjai, mint a vibrátor. Már az sem normális, hogy erre az az oldalra irogat. Jo lenne, ha a szülők látnák mivel foglalkozik a 13 éves kis kanca leányuk- Lehet, hogy a szorzótáblát nem tudja, és vibrálni, b...ni akar 13 évesen nehogy elkéssen.És mindig akadnak idősebb agyatlanok akik a gyermekeket kioktatják, hadd csinálják, ha már 20..30 évesek is csinálják. a szégyen..
32/34 anonim válasza:
szerintem mostmár vehetnél egyet azóta eltelt egy pár év!
33/34 anonim válasza:
A felnőttek probálnak kioktatni pedig ha egy számitogépes erőszakmentes játékal játszunk akkor is akad olyan hűlye aki ki irja hogy itt meg itt lakomleszel a csajom és irom igen persze és azt mondja hogy tőlcsed le ezt a játékot és csináljuk! Lehet hogy mire megvenné a vibrátort adigra már nem akarná ugy bedugni hanem a rezgéssel csiklo izgatás, mellek és a szűzhártya felszíne!, de végűlis minden joga megvanhozzá! Ha akarja akkor akarja! Amugy akinek 11 14 15 éves lánya van annak ajánlom kis kutatás a fiuzás kőrnyékén mert arol beszélnek hol és mikor csinálják ez persze nem minden esetben van igy!
34/34 anonim válasza:
Érdekelne, hogy az elmúlt 8 évben sikerült-e elvesztened, és ha igen, mivel/kivel... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!