Egy vibrátorral veszítsem el a szüzességem 13 évesen?
Figyelt kérdés
Egy ideje szoktam maszturbálni, de csak a csiklóorgazmusig jutottam el. És ez már mániámmá vált. Nagyon jó érzés és szeretnék egy vibrátort. Már nézegettem a neten és lenne rá pénz meg minden csak nem akarom, hogy a szüleim megtudják. Mit csináljak ?
Szerintem egy 13 éves gyereknek sem ajánlotta senki, hogy bagózzon mégis sokan rágyújtanak.
Tegnap is rászóltam két kissrácra, hogy miért is lóg a cigi a szájukban?
Hol vannak azok e "vibrátoros kérdéskörhöz" képest...?
Mindenki azt csinál a saját életével és pénzével amit akar, és amit a környezete (barátok, család...) megenged neki.
2012. ápr. 19. 15:25
12/34 anonim válasza:
rendelek Neked, aztán majd valahol odaadom, írj privátban!
2012. ápr. 20. 02:53
13/34 anonim válasza:
Uristen!Komolyan engem ilyenkor a sirás kerülget és én szégyenlem magam!:(Mit akarsz még 13 évesen?Hova sietsz??
2012. ápr. 24. 14:02
14/34 anonim válasza:
uristen most mivan akor ha nem vagy szüz nem töl ösze a világ
2012. máj. 2. 14:46
15/34 anonim válasza:
Mit sírtok b+ Régebben ennyi idősen szültek is a nők. Ő legalább nem fogja azt mondani a barátjának, hogy "bocs nem vagyok képes hüvelyi orgazumsra, mert még sose csináltam" -.- meg nem lesz a fél év sz*rakodás, hogy be merjék-e tenni. lol
Vedd meg csak nyugodtan!
2012. máj. 8. 23:54
16/34 anonim válasza:
Szia! szerintem előbb fedezd fel magad alaposan, hidd el még van mit. nagyon jó dolog, hogy ki tudod magad elégíteni. ha többre vágysz, kezdd el magad ujjal izgatni, keresd meg a g-pontod, próbálj úgy elmenni. hidd el, ez is elég nagy feladat. és attól még nem fogod elveszíteni a szüzességed. és később sem lesznek kínos szituk, pl első alkalommal, amikor a fiú észreveszi, hoyg nem voltál szűz, pedig még senkivel sem voltál...
2012. máj. 8. 23:56
17/34 anonim válasza:
Előző kommentelőnek!
Régebben ennyi idősen nem szült még senki szóval kushadj el
és nyomd el magad a hülyeségeddel!
- Nem kell vibri, csak elzárkóznál a társaságtól szabadidődben mert szokássá válik...!
2012. máj. 9. 00:03
18/34 anonim válasza:
Vásárold utánvétellell neten és akkor hozasd ki a futárral amikor csak te vagy egyedül otthon
2012. máj. 9. 09:50
19/34 anonim válasza:
Semmiképpen ne,13 évesen szinte még gyerek vagy.Ráérsz ezekkel a dolgokkal majd pár év múlva foglalkozni.
2012. máj. 9. 16:02
20/34 anonim válasza:
Betegek vagytok baszod. 13 évesen még Barbie-zzál a k.rva anyádat! remélem apád rájön és szétveri azt a hülye fejed. Tipikus kis k.rva. Az anyja cipője még nagy neki, de az apja f@sza már kicsi... Szánalmas. Hajrá LMP, hajrá SZDSZ. :$ Semmi erkölcs nincs a mai fiatalokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!