Egy vibrátorral veszítsem el a szüzességem 13 évesen?
szerintem is varjal vele :)
az nem baj, ha felfedezed a tested, de ne vidd tulzasba. raersz. boooooven raersz meg :)
szerintem vegyél nyugodtan vibrátort (neten is rendelheszt, diszkrét csomagban küldik ki)
én is használom és nagyon szeretem, több is van, pedig párkapcsolatban élek (feldobja az előjátékot is)
persze fontos a fantázia és húzd el jó sokáig, ha egyedül tudsz maradni, szánj rá időt, ne kapkodd el
ha megtanulsz élvezni, felfedezed a tested, akkor majd a barátodnak is meg tudod mutatni, mit szeretsz
ez teljesen normális és egészséges dolog
ha nem akarod elveszíteni a szüzességedet, akkor pici, análvibrit válassz, ez kb. ujjnyi vastag, így simán feltolhatod
csak mindig vigyázz a higiéniára
lehet kapni többfunkciós darabokat is, amik pillangószerűen a csiklócskát izgatják, miközben maga a vibri a hüvelyedet kényezteti, na ez a gyönyörök netovábbja!
de az ujjaiddal is játszadozhaszt, főleg a hüvely elülső falán, ott van a G-pontod
úgy masszírozd, mintha valakit hívogatnál, lassan, de erőteljesen, nagyon fogod élvezni
illetve ott van még a popsi is, idővel lehet, hogy őt is felfedezed és még klasszabb örömökre találsz
van, akinek a popsija is jól ingerelhető,
én is közéjük tartozom!
szóval mindent szabad, ami jólesik!
mindenki azt vesz és akkor amit akar
a szűzhártyát pedig vibrátorral is át lehet szakítani, tehát ebben a fizikai értelemben igenis el lehet vele veszíteni a szüzességet
max. ez nem igazi együttlét, hiszen nem fiú hatolt be, hanem egy dildó
A szűz hártya átszakadása fáj valakinek jobban valakinek kevésbé. A sex minimum két emberes feladat ne legyél hülye és ne dugdoss fel magadnak vibrátort. Csak egy évvel vagyok idősebb nálad, de ledöbbent hogy milyen idióták a kortársaim.
( oda kéne figyelni felvilágosító órán )
"szerintem vegyél nyugodtan vibrátort (neten is rendelheszt, diszkrét csomagban küldik ki)
én is használom és nagyon szeretem, több is van, pedig párkapcsolatban élek (feldobja az előjátékot is)"
Már ne is haragudj, de te ezt a tanácsot egy 13 éves lánynak adtad. Nem kell csodálkozni, ha már 13-14 évesen szülnek, meg abortuszra járnak a fiatal lányok.
Kedves kérdező! Azzal tényleg semmi probléma nincs,ha felfedezed a tested, de ne ess túlzásba. A másik pedig, azért félsz, hogy a szüleid megtudják, mert te magad is érzed, hogy ez a dolog még korai. Tehát amikor elég érett leszel ahhoz, hogy szexuális segédeszközöket vegyél igénybe, hidd el már nem lesz ciki a szüleid előtt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!