Szeretném elveszíteni a szüzességem. Merre találok olcsó prostikat Budapesten? 19/F
rosszlanyok.hu
Itt elég olcsó. 10000-nél kezdősik és max. egy 20-asból megvan.
A Felsőkert u.-ban (XV.)3000-től kezdődik, de ahoz kocsi is kéne. Vagy talán a Tündérfürt u. (X.) erdős részén bevállalnak gyalog is.
De elsőre inkább lakásra menj, az útszélieket, higiénikai okokból (futottam már bele durva seggszagba, a kedvem is elment az egésztől), csak szopatni érdemes. Arra tökéletesek. Ügyesek, gyorsak és olyan aranyosan tudnak bólogatni a kormány elött...
Szal mégegyszer mondom, elsőre kégli. Tegyél félre egy tízest, válassz egy dögöt a beszamolok.com-ról, mond el neki, hogy ő az első és egy életre szóló élményt fogsz kapni.
Jó szórakozást!
Olyan ronda nem lehetsz! :D vagy mégis?
23N
Szerintem csak az önbizalmad kevés, nem hiszem, hogy olyan borzalmas vagy :) Meg amúgy ismerek én sok olyan srácot akik tényleg nagyon rondák, de van önbizalmuk és dumájuk, és sok lányt megkaphatnak.
Egyébként 19 évesen még azért annyira nem vagy elkésve... de ne menj k*rvához! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!