Szeretném elveszíteni a szüzességem. Merre találok olcsó prostikat Budapesten? 19/F
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 17:59
12/22 A kérdező kommentje:
Ronda is vagyok és önbizalmam sincs :) szóval mindketten eltaláltátok. meg aztán nincs az az isten, hogy én még egyszer egy csajnál kezdeményezzek.
2012. ápr. 15. 20:19
13/22 anonim válasza:
jaj ehez nem így kell hozzáállni :D lehet h most mélyponton vagy de figyelj sokszor nem azon múlik. inkább tegyél valamit a külsődért már amit tehetsz, gyúrjál kicsit, és leginkább legyen önbizalmad ennyin múlik.
14/22 A kérdező kommentje:
Kihagyom köszi, túl macerás és semmi értelme nem lenne, mert unalmas vagyok. Meg alapból már lebeszéltem egy prostival a pénteket. :)
2012. ápr. 17. 00:05
15/22 anonim válasza:
szerintem inkab varj mig nnm lessz baratod ne prostikkal vagy keress a neten partnert
16/22 anonim válasza:
Tulajdonképpen mi a bajotok a prostikkal? Náluk jobban senki más nem tudja bevezetni az embert a felnőttek világába.
17/22 anonim válasza:
vidékilány.hu
Ezen az oldalon igényes lányok vannak. Gumit használj, mondjuk ezek a lányok anélkül nem is vállalnak el.
Sok sikert! :)
Azért a barátnő projektet se add fel, tudod, a szépség-rondaság relatív. Meg bármikor bejöhet :)
18/22 anonim válasza:
Élménybeszámolót majd kérünk! :)
19/22 anonim válasza:
ha olyan csúnya vagy akkor a prosti sem fog bevállalni.......
20/22 Bountty válasza:
Most mért beszélitek le? A barátnőre is költeni kell, a prostira is. Menj el öreg, tedd meg. Lehet hnap meghalunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!