Szerintetek mikor érdemes elveszíteni egy fiúnak a szüzességét?
Figyelt kérdés
Hallottam már 1-2 ismerősömtől,hogy túl korán vesztették el és ezek után már nem élvezték annyira a szexet.2012. márc. 24. 19:11
2/4 anonim válasza:
Amikor talál lányt, aki hajlandó lefeküdni vele, előbb semmiképpen, mert az büntetendő...
3/4 anonim válasza:
Bármikor szerintem, ez mindenkinek a maga döntése. Ha úgy dönt hogy már 14 évesen elmegy ku rvához, vagy becsajozik, vagy egyebek, akkor annyi. Mindenkinek a saját döntése hogy mikor akarja... Szerintem nem korhoz kötött,
4/4 anonim válasza:
Szerintem a fiúk nem kerítenek neki akkora feneket mint a lányok mindegy mikor csak ne azért tedd mert buli hanem mert van esetleg érzelmi háttere és tudatába vagy annak hogy ennek mi is a lényege mert sokan csak azért csinálják mert látják itt-ott hogy ki be tologatják a lányt míg csúcsra nem érnek de igazából azonkívül nem értik mit csináltak csak hogy a haverok előtt felvághatnak hányat húztak meg.Ezért nincs értelme és igen ez kihathat a későbbiekre mert nem egy jó dolog lesz csak rutin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!