Milyen pózban érdemes elveszíteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 17:01
1/32 anonim válasza:
Te vagy alul, a fiú felül aka misszionárius. Ekkor a fiú könnyen meg tud állni ha nagyon fáj neked. És könnyebben tud irányítani.
2/32 nyuxipok válasza:
A lany alul a fiu felul,misszionárus poz.
4/32 anonim válasza:
szerintem oldalkutyába.vidit küldjek róla?
5/32 A kérdező kommentje:
Azt olvastam h úgy nem teljesen tud a lányba hatolni a fiú...
2010. aug. 4. 17:06
6/32 anonim válasza:
pedig a kutyába tud a legjobban behatolni a fiú lányba de inkább ne az oldal kutyába hanem a simába
7/32 A kérdező kommentje:
És ha a lány ráül akkor végülis ő irányit az nem jó póz elsőnek?
2010. aug. 4. 17:08
8/32 anonim válasza:
Épp eléggé tud. Vannak olyan pózok, amik mélyebb behatolást tesznek lehetővé, de sokszor fájdalmasak is. A szüzesség elvesztése meg önmagában is elég fájdalom szokott lenni, nem kell még tetézni.
Egyébként közben lehet váltani. Tehát ha elkezditek így és kiderül, hogy nem fáj, nincs vérzés, semmi, akkor szépen átváltotok másra. De ennek minimális az esélye.
9/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat^^
2010. aug. 4. 17:13
10/32 anonim válasza:
Ne gondold, hogy attól, hogy te vagy felül feltétlen te is irányítasz. :) Nekem az a kedvencem, mikor a barátnőm már nem bírja a tempómat és azért ül rám, hogy ő irányíthasson. Ilyenkor jön az a rész, hogy a kezeimmel kissé megemelem a popiját és beindulok, mint egy ütvefúrógép. Párszor sikerült már eláztatni így az ágyat. Amúgy a kérdésedre a válasz a misszionárius póz. Az se baj, ha egy kevésbé vad pasival kezded. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!