Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen pózban érdemes elveszít...

Milyen pózban érdemes elveszíteni a szüzességet?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 17:01
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
én magam lovagló pózban vesztettem el, és szerintem ez a legjobb itt ugyanis te irányítasz és rögtön megállsz, ha fáj te szabályzod, hogy milyen gyorsan/lassan hatoljon beléd. Szerintem ez a legpraktikusabb. Mi is először misszionáriussal próbálkoztunk, de nekem úgy sehogysem ment be, vagy túlságosan fájt...
2010. aug. 4. 17:24
 12/32 anonim válasza:
Szerintem erre a misszionárius a legmegfelelőbb erre. Pár alkalom után amikor már egyáltalán nem érzel fájdalmat és az élvezet van a középpontban akkor lehet új pózokat kipróbálni. Ez az én véleményem és tapasztalatom.
2010. aug. 4. 17:26
 13/32 anonim válasza:
17:24es vagyok, az előttem szólónak: nyilván ha a srác tudja, hogy a lány szűz nem fog "ütvefúrót" játszani (ami am tényleg nagyon jó, csak nem elsőre :D), hanem szépen "tűri", kicsit segíti a lányt a dologban.
2010. aug. 4. 17:27
 14/32 A kérdező kommentje:
Hát a barátom az elsőnél biztosan nagyon figyelmes lesz...én is úgy akartam az elején ahogy mondtátok misszionárius pózban de aztán olvastam h jobb ha az elsőnél a lány irányít h ha fáj neki akk tudja h kezelni...
2010. aug. 4. 17:28
 15/32 anonim ***** válasza:
paci
2010. aug. 4. 19:01
 16/32 anonim ***** válasza:

rossz a kérdésed XD

nem az a lényeg hogy mien pózba hanem hogy kivel

Itten vok én is ám XD

2010. aug. 4. 20:23
 17/32 anonim ***** válasza:

Szerintem is az a lényeg, hogy kivel és nem az hogy hogyan. Nem a romantikus maszlagra gondolok, hogy olyannal veszítsd el aki szeret stb... Biztos fontos az is. De részemről én inkább azt szeretném, hogy olyan férfival veszítsem el, aki tapasztaltabb és tudja mit csinál. Illetve ami még a legfontosabb szerintem az az, hogy figyeljen rám. Ahhoz nem kell szerelem, hogy azon legyen, hogy nekem minél fájdalommentesebb és minél élvezetesebb legyen az első alkalom és ezért megtegyen mindent. Akár úgy is, hogy a saját igényei elé helyezi az enyémeket. Ehhez nem kell szerelem, csak normális felfogás a férfi részéről, mert valahol mégiscsak nagy szerepet játszik egy nő életében az első alkalom. Így tulajdonképpen az a férfi akivel elveszítjük, alapozza meg a szexhez való későbbi hozzáállásunkat.

18/L

2010. aug. 4. 21:56
 18/32 A kérdező kommentje:
Hát én nagyon szeretem a barátomat és csak vele szeretném elveszíteni senki mással...és tapasztalt szal azzal nincs gond...és szerintem fontos h szeresd akivel az elsőt tervezed...fontos a bizalom,fontos h ismerje a testem stb. nem szeretném olyannal elveszíteni aki tapasztalt de nem szeretem vagyis nem úgy gondolok rá...de mind 1...végülis nem vagyunk egyformák...
2010. aug. 4. 22:30
 19/32 anonim válasza:
sztem először csak sima misszionárius(lány alul, fiú felül)
2010. aug. 5. 15:19
 20/32 anonim válasza:
én lovagló helyzetben veszítettem el :) fantasztikus volt és nemfájt..
2010. aug. 5. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!