Milyen pózban érdemes elveszíteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 17:01
31/32 anonim válasza:
Én is attól féltem, hogy nekem kell majd szabályozni stb. és hogy milyen rossz lesz, de nem. Kétszer próbálkoztunk, mindkétszer lovaglóban, először fájt és abbahagytuk, de másodjára már nem és az csodálatos volt. Az elején kis feszülő érzésem volt, de semmi több, utána már élveztem. Persze ez azon is múlik, hogy kinek milyen a fájdalomküszöbe. Kicsit félénkebb, visszahúzódóbb lányoknak abszolút a misszionáriust ajánlom, de akik bevállalósabbak, szeretnek irányítani, azok csinálják lovaglóban (max. ha úgy nem működik, pózváltás). :)
18/L
32/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat^___^...és igen a 12 éves lány rosszul értelmezte a kérdést sztem...meg elég furcsa h ennyi idősen már ilyen részletesen és ilyen erutikusan fogalmazza meg a szavakat:csodaszerszám,kéjbarlang??!!mint egy J.R.Ward köny...nincs vele semmi probléma csak 12 évesen elég furcsaXD
2010. aug. 10. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!