Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen pózban érdemes elveszít...

Milyen pózban érdemes elveszíteni a szüzességet?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 17:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Én is lovaglóban vesztettem el és nekem sem fájt. És ahogy már előttem is leírták, jó, mert tudod szabályozni, hogy milyen mélyre hatoljanak beléd stb. :)

De ne tervezgess, majd összejön az. :)

2010. aug. 5. 19:46
 22/32 A kérdező kommentje:
Hát igazából tudom h nem jó az ilyet megtervezni de nem tudom megállni h pontos időre ne helyezzem el ezt...mert igazából 18 éves koromba akartam a szülinapomon de mivel most jött egy nagyon komoly kapcsolat...ezért a 16.ra áttettem nagy nehezen :DXD nem tudom mért csinálom ezt és mért nem hagyom h csak úgy megtörténjen...
2010. aug. 5. 23:12
 23/32 A kérdező kommentje:
Hát igazából tudom h nem jó az ilyet megtervezni de nem tudom megállni h pontos időre ne helyezzem el ezt...mert igazából 18 éves koromba akartam a szülinapomon de mivel most jött egy nagyon komoly kapcsolat...ezért a 16.ra áttettem nagy nehezen :DXD nem tudom mért csinálom ezt és mért nem hagyom h csak úgy megtörténjen...=/
2010. aug. 5. 23:12
 24/32 anonim válasza:
kutyapózban nem jó??
2010. aug. 7. 22:37
 25/32 anonim ***** válasza:

Én nem merném lovaglóban elveszíteni. Megmondom miért. Mert ha valami fáj, akkor önkéntelenül igyekszel elhúzódni. Na mármost így nem merném magam "ráengedni". Sztem amikor elkezdene picit fájni mindig megállnék vagy visszahúzódnék. És én inkább lennék túl a dolgon gyorsan minthogy sokáig kínozzam magam a fájdalommal. Ha ő van felül akkor magát a behatolást ő csinálja. Tehát nem azt mondom h nem áll meg ha látja h fáj nekem vagy nem lassít. Csak max annyit mond h nem fog fájni, meg vigyáz rám, szal megnyugtat, de megteszi. Lehet h hülyeség, vagy hülyén fogalmaztam,de más nem érzi így?

18/L

2010. aug. 8. 00:29
 26/32 anonim válasza:
én is így érzek nyugi :)
2010. aug. 8. 18:34
 27/32 anonim ***** válasza:
00:29-esnek teljesen igaza van.:)
2010. aug. 8. 19:56
 28/32 anonim ***** válasza:
Köszönöm:) Jó tudni hogy van aki egyetért velem.
2010. aug. 8. 23:23
 29/32 anonim ***** válasza:

Amikor te vagy fölül, hajolj előre, és alkarodat fektesd a fiú válla mellé, hogy mellkasod csaknem párhuzamos legyen az övével. Előre-hátra hintáztasd a csípődet, hogy pénisze töve a legérzékenyebb pontodat dörzsölje.Vagy dőlj hátra felemelt térdén pihenve, csiklódat teljesen feltárva. Ahogy beléd hatol, egyszerre tudja dögönyözni a csiklódat - igaz, te is kényeztetheted magad. Ha ez nem szimpatikus, akkor feküdjetek szorosan egymás mellé oldalt, szemtől szemben. Lábadat fond a fiú dereka köré, s vezesd be a kéjbarlangba csodaszerszámát. Szorosan összefonódva ringjatok előre-hátra úgy, hogy csiklódat folyamatos, de enyhe nyomás érje, miközben belülről teljesen kitölt az őrjítő-vadító, ájulatba döntő keménysége. :) Mivel így persze sokkal nehezebb a srácnak döfködnie, folyamatosan, egyenletesen, állandó ritmusban kell ingerelnie. Így az izgalmad lassan épül majd fel, és többször eljutsz a kapuba, mielőtt végképp elélveznél.

12/l

2010. aug. 9. 07:47
 30/32 anonim ***** válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy hogy tegyük élvezetesebbé a szexet hanem hogy hogy csináljuk először!!! Csak én érzem, úgy hogy nem vág ide a válasz?
2010. aug. 9. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!