Egy vibrátorral veszítsem el a szüzességem 13 évesen?
Nekem sem volt vibrátorom ilyen idősen,az ujjaimmal "játszadoztam"(2max)
és az elő alkalomnál se kellett baszakodni, egyből ment minden..(és még élveztem is)
Ha úgy érzed szükséged van rá akkor vegyél :)
szerintem ilyen eszközökhöz még fiatal vagy. az természetes, hogy az ember simogatja magát ennyi idősen, meg a maszturbálás is, de lehet hogy ujjazni meg vibrátorozni még nem kellene. szóval szerintem ne:)
amúgy igazából csak fiú veheti el a szüzességet (/férfi:D)
17/L
Valóban nagyon élvezetes és életre szóló élmény lehet egy vibrátorral elveszíteni a szüzességet! De főleg romantikus!
Ezért megérem, hogy a mai 13 évesek erre vágynak!Örülök, hogy régebben voltam fiatal, mégha jobban meg is kellett küzdeni egy lányért, mint manapság.
Úristen, 13évesen ne akard még elveszteni a szüzességed!
Várj még vele!
Főleg ne egy vibrátorral, te jó ég...
Hogy juthat egyáltalán ilyesmi az eszedbe??
Túl korai még a szex egy 13éves szervezetnek. Mármint hogy átszakítsd a szűzhártyád. És nem is biztos, hogy magadnak meg tudnád csinálni, mert kicsit fájdalmas dolog.
Én még a 16évesre is ezt mondanám, de az már tűrhetőbb.
Hová jut a mai világ?
Hová lett az, amikor még volt gyerekkoruk a fiataloknak, voltak kiskamaszok, meg kamaszok??
Meg normálisan megérhettek mindenre a gyerekek, testileg és szellemileg is...
Mert ne haragudj, de nekem te egy gyerek vagy még 13 évesen. Én korainak gondolom. Azt javaslom várj még vele, legyél szerelmes, és majd úgy.
Egy általános iskolás kislány vagy. A szex helyett, inkább a tanulással foglalkozz. A vibrátort pedig egyáltalán nem javaslom, még a végén kárt teszel magadban. Ha ennyire tombolnak a hormonok, akkor max az ujjad vagy a párna/ágy sarkát használd.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!