Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy vibrátorral veszítsem el...

Egy vibrátorral veszítsem el a szüzességem 13 évesen?

Figyelt kérdés
Egy ideje szoktam maszturbálni, de csak a csiklóorgazmusig jutottam el. És ez már mániámmá vált. Nagyon jó érzés és szeretnék egy vibrátort. Már nézegettem a neten és lenne rá pénz meg minden csak nem akarom, hogy a szüleim megtudják. Mit csináljak ?

2012. ápr. 16. 14:59
1 2 3 4
 21/34 Hanariko ***** válasza:
100%
sztm is elég durva h páran itt ajánlgatják. mondanám h én is még csak póniztam-barbiztam ennyi idősen (most 18 vok) de ezt hagyjuk, mert ugye ez már egy felgyorsult társadalom. De akkor sem kéne még vibri, csináld azt, amit mások is javasoltak, ujjazd magad, g-pont, stb.
2012. máj. 18. 14:54
 22/34 Hanariko ***** válasza:
jah és 11. válaszoló: igen mindenki azt csinálj az életével amit akar, de akkor meg ne kérjen tanácsot. kérdező ez most nem ellened irányult)
2012. máj. 18. 14:57
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt vibrátorom ilyen idősen,az ujjaimmal "játszadoztam"(2max)

és az elő alkalomnál se kellett baszakodni, egyből ment minden..(és még élveztem is)

Ha úgy érzed szükséged van rá akkor vegyél :)

2012. máj. 18. 19:44
 24/34 anonim ***** válasza:

szerintem ilyen eszközökhöz még fiatal vagy. az természetes, hogy az ember simogatja magát ennyi idősen, meg a maszturbálás is, de lehet hogy ujjazni meg vibrátorozni még nem kellene. szóval szerintem ne:)

amúgy igazából csak fiú veheti el a szüzességet (/férfi:D)

17/L

2012. máj. 19. 14:56
 25/34 TOMAtm ***** válasza:
ne fogd vissza magad,rövid az élet.
2012. nov. 5. 20:09
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nagyon élvezetes és életre szóló élmény lehet egy vibrátorral elveszíteni a szüzességet! De főleg romantikus!

Ezért megérem, hogy a mai 13 évesek erre vágynak!Örülök, hogy régebben voltam fiatal, mégha jobban meg is kellett küzdeni egy lányért, mint manapság.

2012. nov. 5. 20:15
 27/34 Lin71 válasza:
100%

Úristen, 13évesen ne akard még elveszteni a szüzességed!

Várj még vele!

Főleg ne egy vibrátorral, te jó ég...

Hogy juthat egyáltalán ilyesmi az eszedbe??

Túl korai még a szex egy 13éves szervezetnek. Mármint hogy átszakítsd a szűzhártyád. És nem is biztos, hogy magadnak meg tudnád csinálni, mert kicsit fájdalmas dolog.

Én még a 16évesre is ezt mondanám, de az már tűrhetőbb.

Hová jut a mai világ?

Hová lett az, amikor még volt gyerekkoruk a fiataloknak, voltak kiskamaszok, meg kamaszok??

Meg normálisan megérhettek mindenre a gyerekek, testileg és szellemileg is...

Mert ne haragudj, de nekem te egy gyerek vagy még 13 évesen. Én korainak gondolom. Azt javaslom várj még vele, legyél szerelmes, és majd úgy.

2012. nov. 6. 09:04
 28/34 anonim ***** válasza:
Ez az egyik legnagyobb érték, és csak úgy egy vibrátorral szeretnéd megosztani, ezt az emlékezetes pillanatot? Nagyon sivár dolog az ilyen.
2012. nov. 16. 16:10
 29/34 anonim válasza:
13 ÉVESEN SEHOGY!!!
2013. nov. 26. 16:26
 30/34 anonim ***** válasza:

Egy általános iskolás kislány vagy. A szex helyett, inkább a tanulással foglalkozz. A vibrátort pedig egyáltalán nem javaslom, még a végén kárt teszel magadban. Ha ennyire tombolnak a hormonok, akkor max az ujjad vagy a párna/ágy sarkát használd.

26/L

2013. nov. 26. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!