13 évesen szerintetek is gáz elveszteni a szüzességet (lány)?
15:11 -es hozzászóló..
Én nem mondanám el, mivel ez tönkre tenné a barátságotokat, azért, amiért elmondta, ez azt jelenti, hogy egyedül benned bízik meg a legjobban és ezt a bizalmat, én úgy gondolom nem szabad elveszíteni.. akár rossz akár jó..de neked viszont neked kell segítened, hogy ne legyen olyan rossz neki!!
15:11-es hozzászóló, megint..
elnézést, a 15:13-as hozzászólónak a bejegyzését nem láttam, DE ABBA IS VAN IGAZSÁG, MEG AZ ENYÉMBEN IS,én így gondolom..
hát ez nagyon gáz... hol voltak az ilyen lányok az én időmben?
nálunk még az volt a módi, hogy a szüzesség elveszítése, legalábbis a lányé, egy felelősségteljes döntés, amit egy szerelmespár közösen hoz meg.
Gáz, jó is, ha nem mondja el senkinek. Na, de ezek után legalább már nem kell aggódnia, hogy kivel veszítse el, nem veszíti-e el túl későn, stb.
Előnye is van, ő lett az "okos" lány az osztályban, aki már mindent tud. Magabiztosabb lehet a tapasztalattól, hogy most már ő is tudja mi is az a szex.
Összességében nem olyan nagy cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!