Fiúk, ti hány lány szüzességét vettétek el? F/26 Lányok ti is válaszolhattok, hány szűz fiúval voltatok?
Én kettőnek vettem el a szüzességét.Többnek már nem fogom az 100%.Nem akarok én már tanítani senkit.
25N
Lány vagyok.
Tudtommal 2, de volt 2-3-4 masik kedvesem is, aki szűz volt, és szüzen is váltunk el.
Eddig 6 lány szüzességét vettem el, de igazából 8-an voltak.
Miért? Mert 2 lány, ha hagyományos esetben már nem is voltak szüzek (szexeltek már), egy "nagyobb" méret kellett hozzá, hogy átszakadjon a szűzhártyájuk.
Pl. egyik esetben a lány pasijának elég kicsi volt.. és még így is fájt a szex a lánynak, pont azért, mert a srác nem tudta átszakítani a hártyát, csak próbálkozott vele. Ez persze utólag derült ki:) Aztán.. aztán 2 mp alatt véglegesen odaveszett:) és utána már nem is fájt a lánynak, még az én méretemmel sem..
Fiúk, akik féltek szűz lánnyal lenni: felelősség, igen, mert az első pár élmény durván befolyásolja a lány későbbi szexuális életét, jó vagy rossz irányban egyaránt.
Ha oda kerültök, hogy szűz lány fekszik majd az ágyatokban, nyújtsátok a legjobb és legtörődőbb oldalatokat, legyetek figyelmesek, gyengédek, ugyanakkor határozottak, amikor kell. Azt se felejtsétek el, hogy a lány arra az alkalomra biztosan emlékezni fog az élete végéig. Ha csak magában ezt nézitek, már ezért is "megéri", nem?
Mióta lett ez versenyszám???
...ez a társadalom halálra van ítélve. :(
"ha hagyományos esetben már nem is voltak szüzek (szexeltek már), egy "nagyobb" méret kellett hozzá, hogy átszakadjon a szűzhártyájuk. "
Ez butasag, akkor en is szűz volnék, mert nekem se szakadt el. Az estek nagy százalékában kitágul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!